Nyhed

Bliv annoncør på Kreativ med Ungerne

Skal dit produkt nå ud til en stor målgruppe af kreative børnefamilier? Bliv annoncør hos Kreativ med Ungerne.

Hvad er Kreativ med Ungerne?

Kreativ med Ungerne er stedet, hvor kreative forældre deler deres tips og inspirerer hinanden til sjove stunder med deres børn. Det er både på Facebooksiden (90.000 følgere) samt her på hjemmesiden.

Dit firma har nu muligheden for at samarbejde med Kreativ med Ungerne og få nye kunder ved at annoncere på forskellige kreative måder i Kreativ med Ungernes univers.

Send en mail til post@kreativmedungerne.dk og få tilsendt vores materiale om annoncering og kreative samarbejder. Eller ring til Line Hvid på 26294569.

Eksempel på annoncevideo (for Bakoba):

Om Kreativ med Ungerne

Line Hvid er kvinden bag Kreativ med Ungerne. Hun arbejder som freelance journalist og er tidligere webredaktør med stor viden indenfor sociale medier. Derfor kan Kreativ med Ungerne tilbyde kvalitetsindhold i form af fx annonceartikler, indhold til din hjemmeside, annoncebannere, konkurrencer, adgang til en stor målgruppe med vores 87.000 følgere på Facebook.

Hvad er konceptet bag Kreativ med Ungerne?

Kreativ med Ungerne er primært en Facebookside (har eksisteret siden oktober 2013), hvor mødre, fædre og pædagoger deler billeder og idéer til at være kreative med deres børn. Konceptet er, at det ikke er svært at være kreativ med sine børn ­ og med vores fælles idéer bliver det en integreret del af vores hverdag at skrue ned for tempoet, gribe penslen og nyde den sjove stund med vores børn.

For at gøre det endnu nemmere for folk at finde frem til alle de gamle idéer fra Facebook, lavede vi i 2014 hjemmesiden www.kreativmedungerne.dk

Målgruppen

Primært kvinder i alderen 25­-44 år, der er interesserede i emner som hobby, kreativitet, børn og at være forældre.
Facebook: 86.000 følgere
Instagram: 5700 følgere
Nyhedsbrev: 1800 modtagere

Kreativmedungerne.dk:
Brugere: ca. 50.000 brugere om måneden.
Sidevisninger: ca. 100.000 sidevisninger om måneden

Kreativ med Ungerne tilbyder følgende:

●  Annonceartikler på vores hjemmeside - se eksempel her

●  Annoncebannere

●  Konkurrencer på Facebook - se eksempel her

●  Video-produktion af dit produkt - se eksempel her

●  Indhold på jeres egen hjemmeside m.m.

●  Kreative workshops for børn 

 

Referencer