Ide

Polarlandskab i 3D

isbjørne landskab 3d pølsebakker
Med to pølsebakker, karton og lidt pynt kan du bygge et sødt landskab op og skabe 3D-effekt.

Det skal du bruge

2 pølsebakker eller en anden paptallerken - Køb flotte paptallerkner, fx 6-kantede, hos Luxit.dk - perfekte til 3D-landskaber

Karton

Lim (gerne limpistol, så går det hurtigt med at bygge det op)

Forskelligt pynt som: Sugerør, pomponer, klistermærker m.m. -  køb stribede papirsugerør her 

Evt. en hvid poscatusch, der kan male på mørkere baggrunde. En hvid farveblyant kan også bruges


Artiklen indeholder reklamelinks - klik på de røde ord og du bliver ført direkte ind til produkterne, du skal bruge til at lave idéen.

En procentdel af salget gennem salgslinks går til Kreativ med Ungerne - på forhånd tak for din støtte :-)

Annonce: 

Hyg jer med at lave et fint polarlandskab i 3D. Find karton i i hvide og blå vinter-agtige nuancer og find lidt forskelligt pynt frem, der matcher i de blå og hvide nuancer. Også gerne lidt sølv og glimmer.

Sådan gør du

 • Læg den ene paptallerken foran dig/barnet, der skal lave aktiviteten. Nu skal baggrunden bygges op. Start med at sætte et stykke karton, der passer med fordybningen i paptallerknen på som baggrund. Lav fx bjerge med sne på toppen, som på billedet. Hvis du sætter det lyseste bjerg forrest, ser det ud som om, det er tættere på. Det er sådan et lille trick til at lave dybde i et billede.

polarlandskab 3d pølsebakke

 • Måske skal der bo et dyr i landskabet. Jeg har valgt at lave en isbjørn.
 • Tegn snefnug på himlen med poscatusch.
 • Når I har fået bygget baggrunden i billedet op, kan I lave forgrunden. Her skal I bruge den anden paptallerken. Klip det i midten af paptallerknen ud, så I har en ramme. Jeg tegnede nogle istapper, som stikker ned i forgrunden, inden jeg begyndte at klippe. Så istapperne er altså fra paptallerknen. 
 • Lim de to paptallerkner sammen, så de har front mod hinanden. Brug gerne limpistol, hvis du har det, da det går hurtigst. Ellers kan du også klipse dem sammen. Eller bruge hobbylim og vente på, det tørrer, til du går videre til næste trin.
 • Hvis du har sugerør, kan du sætte dem på i kanten på baggrunden nu.
  Sugerør kan bruges til mange hobbyprojekter til børn - køb stribede papirsugerør her (reklamelink)
 • Sæt nu pomponer, klistermærker og andet pynt på.
 • Lim piberensere rundt i kanten.
 • Hvis det skal hænges op, kan du evt. lave hul med en hulmaskine i toppen og binde en snor i. Eller du kan lime en snor på bagsiden.

Kom nemt i gang med aktiviteten

Jeg vil gerne gøre det nemt for dig at komme i gang med at lave polarlandskab i 3D. Derfor har jeg lavet en fuld liste over præcis de ting, JEG har brugt til projektet. Du behøver ikke bruge nøjagtig det samme. Hvis du køber noget  gennem de links, der er her neden for, går en procentdel af salget til Kreativ med Ungerne. Så det er en måde at støtte mig, så jeg kan levere endnu flere kreative idéer til dig. Kreahilsner fra Line Hvid

KØB ALT TIL AKTIVITETEN (reklamelinks)

Pimp projektet med flotte paptallerkner

Find sjove paptallerkner til projetet hos Luxit.dk: Køb flotte paptallerkner, fx 6-kantede, hos Luxit.dk - perfekte til 3D-landskaber (reklamelink)

paptallerken børnefødselsdag

 

 

Annonce: