Ide

Print-selv-skattejagt til halloween-festen

Lav skattejagt til halloween-festen. Grapevine har gjort det nemt for dig med en skattejagt lige til at printe ud.

Det skal du bruge

Printer til at printe pdf ud

Skat (fx godteposer til alle børn)

Evt. plastiklommer til arkene samt snor/bånd

Annonce: 

Halloween bliver mere og mere populært i Danmark. Min datter er i hvert fald helt vild med spøgelser, flagermus og er generelt til det lidt uhyggelige. Så vi holder halloween-fest hvert år. 

Spar tid med print-selv-skattejagt

Det kan måske synes tidskrævende at holde halloween-fest. Der skal både pyntes op og laves lidt snacks. Og så er det også sjovt med lidt aktiviteter. 

Spar en masse tid og print en af Grapevines halloween-skattejagter ud. Det kræver kun ganske lidt af dig at printe ud og hænge poster op, og behøver du slet ikke at forberede andre lege.

Se alle Grapevine.dk’s halloween-skattejagter her

print selv skattejagt slikpose

Så lidt kræver det

Med Grapevine.dk’s skattejagter er det hele forberedt for dig. Du skal blot printe en pdf ud, gemme opgaverne, lave en skat (fx en skattekiste med små godteposer til hvert af børnene), som også gemmes et sted. Du kan lave skattejagten både udenfor og indenfor. Grapevine.dk har halloween-skattejagter der er tilpasset forskellige alderstrin.

print selv skattejagtMonsterbalmysteriet

Jeg testede i sidste uge skattejagten “Monsterbalmysteriet” med 3 børn på 5 år (+ lillebror på knap 3 år). Det var utrolig nemt at forberede. Jeg printede blot ud og kom de seks poster, de skulle finde i plastiklommer. Dem hængte jeg rundt i gården. Så gemte jeg skatten i vores kælderrum. Tænkte, at det godt måtte være lidt uhyggeligt, og det er der i vores kælder. Skatten var lidt slik og figenstænger i en kuffert.

print selv skattejagt

Børnene var ivrige efter at komme i gang, og vi havde alle klædt os ud. Jeg spillede rollen som heksen, der havde mistet alle sine nøgler. Det var børnenes opgave at finde nøglerne, som de til sidst kunne åbne skabet til, hvor skatten lå.

print selv skattejagt

Undervejs var der små udfordringer ud over opgaverne på posterne, fx et puslespil, som også bare printes ud og klippes ud.

print selv skattejagt

Stolte børn fandt skatten

Kælderen skabte den helt rigtige uhyggelige stemning, men heller ikke for meget. De var lidt bange for at gå ind i kælderrummet efter skatten. Men de tog mod til sig og var super stolte bagefter. 

Jeg stod helt selv for skattejagten og skulle endda tage lidt billeder undervejs. Børnene var helt revet med og var ivrige efter at løse opgaverne og stolte, når de fandt posterne. 

Der var en super “u”-hyggelig stemning ved bordet til sidst, da de sad og mæskede sig i deres nyerhvervede skat.

print selv skattejagt

Gør det nemt for dig selv

Det bliver meget mere overskueligt at holde halloween-fest med en print-selv-skattejagt fra grapevine. Pynt op med ting, I allerede har. Servér ting som pølsehorn og andet, som du normalt ville servere, men kald det noget andet. Grapevine har en fin side med halloweenopskrifter, hvor man kan lade sig inspirere.

Find inspiration til din halloweenfest her

Denne print-selv-skattejagt vil helt sikkert blive en stor ting for børnene på dagen. Så du behøver i virkeligheden ikke at gøre det helt store ud over den.

Se alle Grapevine.dk’s halloween-skattejagter her

sodavand flaske

Gratis flaske-etiketter fra Grapevine

Grapevine.dk har været så søde og har givet alle Kreativ med Ungernes brugere en kode til gratis flaskeetiketter. Print dem ud og lim dem på flasker med fx grøn og orange sodavand. Super nem måde at lave halloween-drinks, som børnene vil synes er sjove.

Brug koden ”HEKSEBRYG’’ i kassen og så får du dine gratis flaskeetiketter til at printe ud. 

Find flaske-etiketterne her

 

 

 

 

Annonce: