Ide

Vingummibamse-is

Vingummibamse is
Lav vingummibamse-is med Panduro Hobbys smarte isforme.

Det skal du bruge

Vingummibamser

Sportsvand

Små isforme fra Panduro Hobby

eller

Store isforme fra Panduro Hobby

Annonce: 

Annonce

(Update: Isformene i indlægget her, kan desværre ikke længere købes hos Panduro Hobby)

Her er en super nem idé, der er perfekt til varme sommerdage. Helt små børn kan være med til at lave disse vingummibamse-is i de smarte silikoneforme fra Panduro Hobby. Formene er nemlig helt åbne, så barnet nemt kan putte ingredienserne ned i.

Børnene kan være med i hele processen fra at stikke ispindene ind i formen og putte ingredienser i til at tage dem ud af fryseren og spise dem på en varm sommer dag.

Vi har brugt både små og store isforme lavet af blød silikone fra Panduro Hobby. Med isformene følger der ispinde - små ispinde til de små isforme og almindelig størrelse pinde til de store isforme.

Vingummibamse is

Sådan gør du

  • Stik ispindene ind i hullet i formen.
  • Kom vingummibamserne i formene (Vi har brugt 4-5 stykker til de små og 6-7 stykker til de store forme)
  • Hæld sportsvand i formene. Min datter syntes, det var sjovt at se det bruse op, når hun hældte i.
  • Hvis den er helt fyldt op, kan I evt. suge lidt væk med et sugerør (det syntes min datter også var sjovt), så spilder I ikke, når I skal sætte den ind i fryseren. Men der skal være fyldt næsten helt op, da pinden jo skal kunne holde på isen.
  • Lad den blive i fryseren i mindst et døgn og nyd isene på de varme sommerdage.

Vingummibamse is

Find selv på jeres is

Det kan gå hen og blive et helt sommerferieprojekt at lave is med disse forme fra Panduro Hobby, som giver rigtig mange muligheder. En lidt sundere variant kunne være at blende jordbær med korn fra vaniljestang og yoghurt til en lækker lyserød snack. Eller skær kiwi i skiver og fyld på med vand. Hvordan smager agurk eller blendet banan, når det bliver frosset? Lad børnene selv finde på (indenfor rimelighedens grænser naturligvis). Her er lagt op til meget sommersjov med disse isforme fra Panduro Hobby.

Rigtig god fornøjelse!

Artiklen er en annonce.

Annonce: