Ide

Foam clay modelleringsmasse

Du kan forme foam clay eller dekorere med det. Det hæfter på næsten alt og hærder helt af sig selv.

Det skal du bruge

Foam clay - Køb foam clay her

Dekorationsemner - vaser, figurer m.m. i pap, træ og ler

Pynt og hobbytilbehør

(Artiklen indeholder affiliate links, hvor en del af salget går til Kreativ med Ungerne)

Annonce: 

Her på Kreativ med Ungerne elsker vi Foam clay modelleringsmasse, fordi den er så nem for børn at lege med. Og så sviner det nærmest ikke, når børnene slår sig løs. Vi har haft den med på mange workshops gennem årene, og det er altid Foam clay, der er det største hit.

Køb foam clay hos CChobby.dk

Hvad er foam clay?

Foam clay er en modelleringsmasse, som hæfter på næsten alt, fx. ler, træ og papmaché. Til de helt små børn vil jeg klart anbefale, at man bruger de særlige porcelænsfigurer med en ru overflade. Det er dem, som Foam clay hæfter bedst på. Man kan købe porcelænsfigurerne CChobby.dk. De har et kæmpe udvalg.

Se udvalg af porcelænsfigurer

Hvordan bruger man foam clay?

Man kan enten lave sine egne figurer ud af Foam clay eller man kan dekorere forskellige emner med det. Pynt et toiletrullerør eller et gammelt syltetøjsglas. Du kan trykke similisten, palietter og alt muligt andet ned i Foam clay, og så sidder det fast uden, at man skal bruge lim.

Tip: Lad børnene rulle små kugler på størrelse med en ært af Foam clay og lad dem trykke det ud. På den måde bruger de ikke alt for meget af det, og det bliver mast godt ind på den måde.

Gode dekorationsemner

Foam clay hæfter på rigtig mange materialer. Vi har sammensat en liste med links til de bedste og sjoveste ting, CChobby har til at beklæde med Foam clay. Ellers kig rundt derinde i kategorien "dekorationsemner."

Pynt til foam clay

Foam clay fungerer som sin egen lim, som du nemt kan sætte Rulleøjne og palietter på. Vi har her sammensat en liste med links til god pynt, som børn vil elske. Ellers kig rundt derinde i kategorien "hobbytilbehør".

Hvordan hærder foam clay?

Når man er færdig med at forme og dekorere, lader man den bare tørre i 1-3 døgn alt efter, hvor stor figuren er eller hvor tykt laget er. Så den skal altså IKKE i ovnen eller noget.

Hvilke farver kan man få?

Foam clay findes i alle regnbuens farver og endda i metallic version og en populær en med glitter. Du kan købe bøtterne enkeltvis til kun 15 kr. eller som forskellige sæt.

Til idéerne her i artiklen har vi brugt et sæt med 28 bøtter Foam clay, både metallic, med glimmer og almindelig - det koster kun 245 kr. for de 28 bøtter.

Køb sættet med 28 bøtter foam clay til 245 kr. her!

Køb foam clay her (reklamelink)

 

Annonce: