Nyhed

Giv dit barn nissebreve i december

nissebreve - nabanok og de 7 prøver
Gør december magisk og giv dit barn nissebreve. Jeg har skrevet 24 nissebreve, så du kan give dit barn et brev hver dag i december.

Dette opslag er skrevet i 2022 - der er nye nissebreve på vej i 2023. De nye nissebreve bliver sat til salg her på hjemmesiden senest den 15. november 2023.

Nissebrevene fra Nabanok er blevet lidt af et hit i løbet af de sidste år. I år er der en ny udgave til dem, der har været med fra start. Men man kan også godt være helt ny og bruge mine nissebreve. Så skal man bare starte nogle år tilbage.

Konceptet går ganske enkelt ud på, at du giver dit barn et brev hver dag i december. Brevene købes på pdf, og du skal selv printe dem ud og evt. lægge dem i kuverter.

Der er fokus på en god historie i brevene, som er fra Nabanok. Han skriver til barnet fra Nordpolen. Samtidig er hans nevø, en lille nisse ved navn Bobo, flyttet ind hos jer. Og i løbet af december mærker i lidt liv fra Bobo gennem små tegn i brevene. Som forælder behøver man ikke gøre andet end at lægge et brev hver dag. Man kan godt lave nissedrillerier, men man behøver det ikke. 

Nissen Nabanok på Stjernevandring

Hvis du ikke har brugt mine nissebreve før, skal du starte med Nissen Nabanok på Stjernevandring - køb dem her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Nissen Nabanok og det forunderlige atlas

Hvis du havde Nissen Nabanok på Stjernevandring sidste år, skal du i år bruge Nissen Nabanok og det forunderlige atlas - køb brevene her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Nissen Nabanok og de 7 prøver

Hvis du havde Nissen Nabanok og det forunderlige atlas sidste år, skal du i år bruge Nissen Nabanok og de 7 prøver - køb brevene her for 59 kr. (pdf til at printe ud)