Nyhed

Halloween-værksted på messen Kreative Dage

Kom og leg med på Kreativ med Ungernes stand på Kreative Dage. Det bliver den vildeste halloween-stand i år med hjemsøgte huse, flagermus, edderkopper af alt fra dåser til papæsker. Og så kan børn selv prøve at lave sit eget spøgelse på glas.

Der er Kreative Dage i weekenden (29.-31-oktober) Det er den årlige krea-messe i Fredericia. Nøj, hvor jeg glæder mig. Det er virkelig et højdepunkt for mig.
Læs mere om Kreative Dage her

Kreativ med Ungerne har sin egen stand med halloween-værksted for børn - åbent under hele messen.

Jeg er så heldig at have fået to sponsorer på i år. Det er Mofiboog Beckmann of Norway, Danmark. Det gør, at jeg kan fylde hele min 42 kvadratmeter stand med halloween-inspiration. Der bliver gratis (når man har betalt for messeindgang) åbent værksted for børn med masser af fede materialer, som de kan boltre sig i.

Og jeg har endda goodiebags med malebøger og farveblyanter fra Beckmann of Norway, Danmark, kreamonsterkit, særligt tilbud fra Mofibo m.m. Det er til de første 150 børn (og kun børn), som kommer forbi. Jeg har i alt 450 goodiebags (150 pr. dag) med (der uddeles kun en pr. barn).

Det bliver så mega, mega fedt. Min barndomsveninde, som selv er den mega-dygtigste til krea for børn, Kirstine Kirk aka. pædagogen Skidt&Kanel kommer også og er på Kreativ med Ungernes stand hver dag. Hun har helt sikkert en masse gode tricks og idéer i ærmet.

Vi skal bl.a. lave spøgelser på glas, flagermus af skeer og monstre af garn. Så vi skal både have gang i limen til decoupage på glas og pompom-makers til at lave monstre.

Jeg har fået dygtige grafiker Signe Wassard til at stå for al grafik på standen, så vi kan få super halloween-stemning. Det er blevet så flot. Tak Signe. Glæder mig til at se det på standen.
Hvis du ikke har været til Kreative Dage, så snyd dig ikke for det. Det er virkelig en inspirerende messe for os kreative sjæle.
Skal du med?