Ide

Lav en smuk fe-have

Lav en sød fehave i din egen have
Byd feerne velkomne i din have eller din vindueskarm med en smuk fehave til dem.

Det skal du bruge

Potte, gammel tekop, skål eller andet

Jord

Planter

Mos, grene og andre naturmaterialer

Dukkemøbler og mini-redskaber - Du kan købe mange fine miniatureting her (reklamelink)

fimoler til døre, vinduer og figurer - Du kan købe fimoler her (reklamelink)

Lim


Artiklen indeholder reklamelinks - klik på de røde ord og du bliver ført direkte ind til produkterne, du skal bruge til at lave idéen.

En procentdel af alt det, du køber gennem salgslinks (også andre produkter i webshoppen) går til Kreativ med Ungerne og udvikling af nye kreative idéer til jer - på forhånd tak for din støtte :-) 

Annonce: 

Det bedste feer ved, det er en fehave. Og hvis du laver en rigtig flot en, kan det være, at der flytter en fin lille fe ind. Det bringer lykke. Måske har du en gammel skål eller kaffekande, som kan bruges.

Vi har hygget os i solen med at lave en fin lille fehave. For vi var så heldige, at der var en krukke, der var flækket i frosten. Og det var perfekt til at bygge en fehave op med skåret og hullet i potten.

fehave potte have forår

Sådan bygger du fehaven op

Start med at bygge fehaven op. Fyld jord i krukke eller anden beholder. Sæt blomster og planter ned i jorden. Læg mos og småsten på.

fehave potte have forår gynge

Stiger, gynger m.m.

Vi har lavet stier og gynger af grene, som vi har limet og bundet sammen. Du kan også lave en fin vasketøjssnor, hvor feen kan hænge sit vasketøj op at tørre.

fehave potte have forår fimole dør

Døre og vinduer

Vi har lavet døre og vinduer i fimoler. Først har vi rullet leret ud, formet det til vinduer og døre og pyntet dem, så de blev feagtige. Så er de blevet bagt i en halv time i ovnen. Bagefter bliver det helt hårdt og kan næsten ikke gå i stykker. Derfor er det også velegnet til at have udenfor. 

Køb fimoler her (reklamelink)

fehave potte have forår

Miniaturemøbler og miniredskaber

Måske har I nogle dukkemøbler, som kan bruges til fehaven. Ellers kan man købe virkelig mange søde ting som mini-haveredskaber osv.

Køb miniatureting her (reklamelink)

fehave potte have forår

Annonce: