Nyhed

Book en workshop for børn

billede
Bestil Kreativ med Ungerne til at holde workshop for børn.

Vi holder workshops landet rundt for børn i alle aldre. Det fungerer på den måde, at du kan booke Kreativ med Ungerne med Line Hvid i spidsen til at komme ud og lave en workshop med et bestemt tema.

Vi har fx disse temaer:

- Sjov med sokker: Vi laver sokkedyr, donuts og meget andet ud af makkerløse sokker.

- Havtema: Vi skal lave miniakvarier i syltetøjsglas, havbunden i en paptallerken, flotte muslinger med foam clay-perler og blæksprutter af kaffefiltre. Se blogindlæg fra vores seneste workshop med hav-tema

- Fastelavn: Fine masker af paptallerkner og kapper til superheltekostumet.

Materialerne er altid inkluderet. Vi sørger for at børnene får en lærerig oplevelse med hjem. Samtidig er det vigtigt for os, at børnene får sat gang i fantasien. Vi har masser af skønne materialer med, som vi ved kan sætte gang i børns fantasi. 

Som eksempel koster en 3 timers workshop 5.000 kr. + moms, men erfaringen er, at vi ved hver workshop må komme med et tilbud, der er tilpasset kunden. Ring derfor gerne til Line Hvid på tlf: 26294569 og så kan vi komme nærmere på jeres behov.

Vi tager ud til alt fra børnefødselsdage til biblioteker.

KREAKALENDEREN: Se vores kalender med Kreativ med Ungernes kreaworkshops i 2019

Vores filosofi

Børn er de bedste opfindere. Og det er også vigtigt med vores workshops: At give rum til at børnene selv kan udfolde deres kreativitet. Det gælder ikke om, at de skal kopiere et eller andet, der er voksenskabt. Nogle børn kan have brug for et lille skub. Men når de opdager, at de faktisk selv godt kan vælge farven på en pompon, så ruller den derfra, og de får lavet noget helt uventet. Måske også for dem selv. Og det giver selvtillid og glæde. Vi kender vel alle glæden ved selv at skabe. Den skal børn også have lov til at opleve.