Nyhed

Book en kreativ workshop for børn

Kreativ workshop for børn
Bestil Kreativ med Ungerne til at holde kreativ workshop for børn.

Vi holder workshops landet rundt for børn i alle aldre. Det fungerer på den måde, at du kan booke Kreativ med Ungerne med Line Hvid i spidsen til at komme ud og lave en kreativ workshop med et bestemt tema.

Vi har fx disse temaer:

- Sjov med sokker: Vi laver sokkedyr, donuts og meget andet ud af makkerløse sokker.

- Havtema: Vi skal lave miniakvarier i syltetøjsglas, havbunden i en paptallerken, flotte muslinger med foam clay-perler og blæksprutter af kaffefiltre. Se blogindlæg fra vores seneste workshop med hav-tema

- Fastelavn: Fine masker af paptallerkner og æggebakker og kapper til superheltekostumet.

kreativ workshop for børn

Materialerne er altid inkluderet. Vi sørger for at børnene får en lærerig oplevelse med hjem. Samtidig er det vigtigt for os, at børnene får sat gang i fantasien. Vi har masser af skønne materialer med, som vi ved kan sætte gang i børns fantasi. 

Pris

Som eksempel koster en 3 timers workshop for max. 25 børn 6.000 kr. + moms.

Ring eller skriv til Line Hvid på 26 29 45 69 / post@kreativmedungerne.dk

Vi tager ud til alt fra børnefødselsdage til arrangementer på biblioteker.

Vores filosofi

Børn er de bedste opfindere. Og det er også vigtigt med vores workshops: At give rum til at børnene selv kan udfolde deres kreativitet. Det gælder ikke om, at de skal kopiere et eller andet, der er voksenskabt. Nogle børn kan have brug for et lille skub. Men når de opdager, at de faktisk selv godt kan vælge farven på en pompon, så ruller den derfra, og de får lavet noget helt uventet. Måske også for dem selv. Og det giver selvtillid og glæde. Vi kender vel alle glæden ved selv at skabe. Den skal børn også have lov til at opleve.

kreativ workshop for børn