Nyhed

Book en kreativ workshop for børn

line hvid kreativ workshop børn
Bestil Kreativ med Ungerne til at holde kreativ workshop for børn.

Vi holder workshops landet rundt for børn i alle aldre. Det fungerer på den måde, at du kan booke Kreativ med Ungerne med Line Hvid i spidsen til at komme ud og lave en kreativ workshop for børn med et bestemt tema.

Se kataloget for 2024 her

Se hvor Kreativ med Ungerne er booket til at komme ud i 2024

kreativ workshop børn line hvid

Materialerne er altid inkluderet. Vi sørger for at børnene får en lærerig oplevelse med hjem. Samtidig er det vigtigt for os, at børnene får sat gang i fantasien. Vi har masser af skønne materialer med, som vi ved kan sætte gang i børns fantasi. 

Sådan booker du en kreativ workshop for børn

Som eksempel koster en 3 timers kreativ workshop for børn 6.200 kr. + moms.

Ring eller skriv til Line Hvid på 26 29 45 69 / post@kreativmedungerne.dk

Vi tager ud til alt fra børnefødselsdage til arrangementer på biblioteker.

Vores filosofi

Børn er de bedste opfindere. Og derfor er det vigtigt med vores kreative workshops for børn at give rum til, at selv kan udfolde deres kreativitet. Det gælder ikke om, at de skal kopiere et eller andet, der er voksenskabt. Nogle børn kan have brug for et lille skub. Men når de opdager, at de faktisk selv godt kan vælge farven på en pompon, så ruller den derfra, og de får lavet noget helt uventet. Måske også for dem selv. Og det giver selvtillid og glæde. Vi kender vel alle glæden ved selv at skabe. Den skal børn også have lov til at opleve.

kreativ workshop børn line hvid

Hvordan er en kreativ workshop med Line Hvid / Kreativ med Ungerne?

Leg og opfinderglæde

Line Hvid finder sit store legehjerte frem, når hun holder workshops rundt om på biblioteker, i storcentre, til messer m.m.. Hun elsker at opleve børnene slippe fantasien løs. Line holdt over 50 workshops for børn i løbet af 2022.

Gode materialer

For at give børnene bedst mulighed for at få en succesoplevelse med det kreative, er der fokus på de gode hobbymaterialer til børn til Kreativ med Ungernes workshops. Line Hvid har mange års erfaring med børn og kreativitet og ved, hvad der virker.

Fællesskab

Mange børn og forældre oplever en rolig stund sammen til Kreativ med Ungernes workshops. Der sker bare noget, når man har en saks i hånden og skal føre en sjov idé ud i livet. Så skabes der bånd til dem, man gør det med.

kreative workshops for børn line hvid

Hvad er Kreativ med Ungerne?

Kreativ med Ungerne er bl.a. et website med kreative idéer til børnefamilier.

Kodeordene er: Kreahygge, bæredygtighed og nærvær. Det er nogle af værdierne bag Kreativ med Ungerne. Jeg hedder Line Hvid, og står bag Kreativ med Ungerne.

Du finder mig og Kreativ med Ungerne her:

www.kreativmedungerne.dk

● På Facebook (90.000 følgere)

● På Instagram

● Holder workshops og foredrag for at inspirere børn, forældre, bedsteforældre, pædagoger, lærerer m.m. til kreativitet. Jeg holdt over 50 kreative workshops for børn i 2022.

kreative workshops for børn line hvid