Blogindlæg

Så godt holder Beckmann-skoletaskerne efter et år

Beckmann skoletaske
Mine børn har haft Beckmann-skoletasker i et år, og man kan næsten ikke se, de har været brugt. Der er mange detaljer ved taskerne, som vi har været super glade for.

annonce: 

(Annonce)

Måske kan I huske, at mine to børn sidste år fik de fedeste skoletasker fra Beckmann med en masse seje og praktiske detaljer?  Så nu vil jeg lige skrive en update på, hvordan taskerne har fungeret i praksis og hvordan holdbarheden har været her efter et år. Der er nok mange lige nu, der skal ud og købe skoletasker til start i Mini-FO og rigtig skolestart efter sommerferien. Mine børn er blevet et år ældre, deres hår er blevet noget længere. Men taskerne vi fik for et år siden har faktisk ikke ændret sig særlig meget. De har holdt utrolig godt. Alle billederne her i blogindlægget er taget af taskerne, efter Agnes og Albert har brugt dem i et år.

Taskesæt med seks dele

Min søn, Albert på nu 8 år, fik for et år siden et smart taskesæt fra Beckmann med seks dele, hvor der er en sjov alien på alle elementerne. Og jeg må sige, at jeg nærmest ikke kan se, at taskesættet har været brugt. Der er næsten ingen slitage. 

Der er hele seks dele med Alberts taskesæt: Skoletaske, gymnastik-/turrygsæk som kan fastgøres på rygsækken eller bruges separat, et-lags penalhus med kvalitetsfarveblyanter m.m., ovalt penalhus, integreret regnslag, en lille mini-skoletaske.

Du kan se alle de smarte designs Beckmann-sættene til 0.-2. klasse findes i her

Beckmann skoletaske

En gennemtænkt taske

Selve skoletasken har været virkelig god. Den er behagelig at have på, fordi der er en særlig luftpude i ryggen, som gør, at tasken sidder behageligt på barnets ryg.

Det er også rigtig fedt, at regnslaget, der følger med, hænger fast inden i lommen. Beckmann-tasker til børn er nemlig ret gennemtænkte. Albert ville da hurtigt have mistet det regnslag, hvis det ikke hang fast.

Albert har også haft det rigtig sjovt med de mærker space-motiver med velcro, som følger med. Man kan flytte rundt på dem forskellige steder på tasken og på penalhuset.

Nu husker vi gymnastiktasken

Tasken kan kan blive virkelig rummelig, da man kan lyne en lynlås op, der åbner op for endnu mere plads. I forvejen er den virkelig rummelig, selvom den ikke virker stor og klodset. 

Det er fedt at gymnastiktasken kan klikkes fast på tasken. Vi har en tendens til at glemme gymnastiktasken om morgenen. Men hvis vi får klikket den fast, husker vi den.

Så vi har været utrolig glad for Alberts taske, som han sagtens kan bruge et par år endnu.

Rummelig taske til en stor pige

Agnes har lige som Albert haft stor glæde af sin Beckmann-taske. Som dengang 10-årig valgte hun modellen Sport Junior, Black Gold. Den er beregnet til 3.-7. klasse. Lige som med Alberts taske, kan man næsten ikke se, at den har været brugt. Det sorte satin-agtige stof er stadig fint og blankt. Hun har været glad for, at tasken er så rummelig, for hun skal have computer med til og fra skole hver dag.

Læs mere om Agnes’ taske Sport Junior ti 3.-7. klasse her

Madkasse og drikkedunk holder stadig

Agnes fik desuden en drikkedunk og en madkasse fra Beckmann, og ingen af delene er gået i stykker. Jeg synes ellers godt nok, at jeg har oplevet særligt mange drikkedunke, som er gået i stykker ved enten at blive tabt eller andet. Og madkassernes lukkemekanisme har det også med at gå i stykker. Men efter et års brug er både madkasse og drikkedunk stadig velfungerende og i brug.

 

Annonce