Ide

24 nissebreve til at printe ud

Nissebreve til at printe ud, kreative idéer til børn
Her er en sød historie i 24 breve, som du kan give til dit barn hver dag i december op til juleaften. Print brevene ud, skriv barnets navn på og kom dem evt. i en konvolut.

Annonce: 

Vil du skabe julehygge i december for dit barn? Jeg har gjort det nemt for jer og skrevet en sød historie om Nissen Nabanok. Han bor på Nordpolen og skriver breve til dit barn. Hans nevø, nissen Bobo, flytter ind hos jer. Samtidig er der drama på Nordpolen, da Nabanok begår en fejl, der kan ødelægge alt for julemanden.

Historien er delt ind i 24 nissebreve, der hver fylder en side, så du blot skal printe 24 sider ud.

Der findes to versioner af nissebrevene - en version til et barn og en version til flere børn, hvis flere søskende skal have læst brevene højt.

Køb 24 nissebreve til et barn her (59 kr.)

Køb 24 nissebreve til flere børn her (59 kr.)

Nissen Nabanok på Stjernevandring

Hvis du ikke har brugt mine nissebreve før, skal du starte med Nissen Nabanok på Stjernevandring - køb dem her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Nissen Nabanok og det forunderlige atlas

Hvis du havde Nissen Nabanok på Stjernevandring sidste år, skal du i år bruge Nissen Nabanok og det forunderlige atlas - køb brevene her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Nissen Nabanok og de 7 prøver

Hvis du havde Nissen Nabanok og det forunderlige atlas sidste år, skal du i år bruge Nissen Nabanok og de 7 prøver - køb brevene her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Nissen Nabanok og spejlet fra Kimalka

Hvis du havde Nissen Nabanok og de 7 prøver sidste år, skal du i år bruge Nissen Nabanok og spejlet fra Kimalka - køb brevene her for 59 kr. (pdf til at printe ud)

Er du i tvivl om noget med nissebrevene, så skriv endelig til mig, Line Hvid, på post@kreativmedungerne.dk

Nissebreve til at printe ud, kreative idéer til børn

Passer til flere aldersgrupper

Historien passer til børn i alderen 4-12 år. Da der er to tråde i historien, vil de mindre børn sikkert være vilde med historien om nissen Bobo, der er flyttet ind hos jer. Og de større børn vil nok blive opslugte af eventyret om Nissen Nabanok på Nordpolen.

Jeg har lavet en gratis læseprøve på de to første breve fra Nissen Nabanok. Så kan du få en fornemmelse af historien i brevene.

Hent gratis læseprøve på to breve af "Nissen Nabanok på stjernevandring"

Sådan bruger du nissebrevene

  • Der er 24 breve. Fra den 1.-24. december. 
  • Når du køber brevene får du to dokumenter - en pdf + et worddokument, du selv kan rette i (fx hvis du vil skrive barnets navn i på computeren)
  • Print brevene ud (pdf eller worddokument)
  • Skriv barnets navn efter “Kære” på hvert brev.
  • Læg brevene i hver sin konvolut og skriv dato på. “1. december” osv. Du kan også skrive jeres adresse på eller bare barnets navn. Du kan gøre adressen lidt nisseagtig og anderledes ved at beskrive jeres hjem i stedet for at skrive adressen korrekt. Fx: “Det røde og hvide hus for enden af kastanjetræerne”.
  • Læg et brev til barnet hver dag op til jul, så det ligner, at nissen har lagt brevet.

Der findes to versioner af nissebrevene - en version til et barn og en version til flere børn, hvis flere søskende skal have læst brevene højt.

Køb 24 nissebreve til et barn her (59 kr.)

Køb 24 nissebreve til flere børn her (59 kr.)

Når du har købt pdf'en med nissebreve er videredistribution ikke tilladt. Det er altså ikke tilladt at dele nissebrevene med andre.

Nissebreve til at printe ud, kreative idéer til børn

Om historien

Nissen Bobo skal hvert år i december flytte ind hos et menneskebarn. Ellers er det ikke rigtig jul for ham. Og det er netop jer, at Bobo skal bo hos. Hans onkel Nissen Nabanok skriver breve til jer om både Bobo og den stjernevandring, han selv skal ud på. Men han har et problem. Han passer på nogle særlige blomster til at farve julemandens dragt rød med. Og de er ved at dø, fordi han glemte at lukke døren til sit drivhus. Hvordan skal han redde blomsterne? Uden en julerød dragt kan julemanden ikke komme ud og flyve med sine rensdyr juleaften.

God læsetræning

Har dit barn lært at læse, så er nissebrevene her en rigtig god måde for dit barn at få den daglige læsning holdt ved lige. Hvad har nissen Nabanok mon oplevet på sin stjernevandring? Og har nissen Bobo lavet ballade hjemme hos jer?

Skriv selv barnets navn ind på computeren

Når du køber køber nissebrevene får du to dokumenter, en pdf og et word-dokument. Hvis du gerne vil skrive barnets/børnenes navne ind efter “kære” på computeren, så kan du gøre det i word-dokumentet.

Ret nissens navn

Måske har I allerede en nisse, som kommer og besøger jer. Her kan du også bruge word-dokumentet til at ændre på nissens navn. Du kan fx bruge “søg og erstat”-funktionen i word og søge efter “Bobo” og erstatte med jeres nisses navn.

Sjove forslag til interaktion med nissen

Ellers er det bare at lægge et brev hver dag og så lade barnet finde det og læse det højt. Der vil nogle gange være nogle forslag til, hvad barnet kan ligge til nissen Bobo - fx tegne en tegning af en nisse. Eller lægge en lille nød eller noget til ham. Men det er ikke noget, der kræver nogen som helst forberedelse fra dig.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv endelig til mig, Line Hvid, på info@kreativmedungerne.dk

Men det er altså super simpelt at bruge nissebrevene. Og jeg håber, det kan skabe sjov og julehygge for jer i december.

Køb 24 nissebreve til et barn her (59 kr.)

Køb 24 nissebreve til flere børn her (59 kr.)

Nissebreve til at printe ud, kreative idéer til børn

Bestil kuverter, poser og kalendertal til nissebrevene

Gør det nemt for dig selv og bestil kuverter eller poser og kalendertal. Så kan du nemt komme et brev i hver kuvert/pose og sætte et tal på. Så er det klar til bare at lægge til dit barn. 

Find stort udvalg af poser og kalendertal hos Kalendergaver.dk (reklamelink)

 

Køb fine kuverter til nissebrevene her (reklamelink)

 

PDF icon laeseproeve_-_nissen_nabanok_paa_stjernevandring.pdf

Annonce: