Blogindlæg

Eventyrlig togbane med smarte ‘Arches’

toy2 arches track connectors dublo brio lego
Jeg er super begejstret for det nye produkt ‘Arches’, som er papbuer, man kan sætte på sin togbane. Og man kan helt selv dekorere buerne og skabe sit helt eget eventyrlige univers.

annonce: 

(Reklame)

Jeg er så heldig at have fået lov til at lege med det nye produkt ‘Arches’, som netop er kommet til salg. Det er papbuer, som man kan pynte, lige som man vil, og så sætte på sin hjemmebyggede togbane. Et super enkelt produkt, som åbner op for en masse muligheder for leg og kreativitet for børn. 

Køb Arches fra Toy2 her

toy2 arches track connectors dublo brio lego

Genialt og bæredygtigt legetøj

‘Arches’ er fra det danske firma Toy2, som også står bag produktet Track Connectors. Track Connectors gør det muligt at kombinere forskellige typer togbane- og byggelegetøj. Det er virkelig smart. Genialt fundet på, faktisk. Jeg kan godt lide, at man kan bruge det legetøj, man allerede har på en helt ny måde. Der er en skøn, bæredygtig tankegang bag Track Connectors. Og med det nye produkt ‘Arches kan børnene altså også udfolde sig selv kreativt og lave fine buer, som toget kan køre igennem.

Køb Track Connectors fra Toy2 her

Helt nye muligheder

Herhjemme oplevede vi, hvordan der åbnede sig helt nye muligheder med det gamle legetøj, ved hjælp af blot 10-15 Track Connectors. Vi fik bygget en fin togbane, som kunne komme op i højden med Track Connectors. 

toy2 arches track connectors dublo brio lego

Dekoration med dimser og dutter

Samtidig med vi byggede, fandt vi på sjove måder at dekorere papbuerne, “Arches”. Vi fandt dimser og dutter i skufferne, vi kunne bruge og fandt limpistolen frem. Der er masser af sjove muligheder med buerne, De sætter gang i fantasien. Og man behøver sådan set blot nogle tuscher eller farvekridt som minimum til at dekorere dem. Vi brugte også lidt glimmerklistermærker, pomponer, piberensere og knapper. Og har man ikke en limpistol, så kan man også bruge alt muligt andet slags lim. Da buerne er lavet af tykt karton, er de nemme at dekoere og holder godt.

toy2 arches track connectors dublo brio lego

Lægger op til kreativ leg

Jeg glæder mig til fremover at lege med buerne. For man kan lave alt muligt med dem. Måske et fint halloweenlandskab, hvor man maler sorte, orange og lilla buer og tegner edderkopper på. Eller et sødt nisselandskab i rødt, hvidt, gult og grønt. Og jeg er sikker på, at når børnene får buerne i hænderne, så vil de have deres helt egne idéer til hvad, de kan bruge dem til. Der er derfor, jeg er så vild med det her produkt. Det lægger virkelig op til kreativ leg.

toy2 arches track connectors dublo brio lego

toy2 arches track connectors dublo brio lego

Annonce