Blogindlæg

Kreativ workshop med printede juleidéer

hp jul event
Der var skruet helt op for julehyggen, da jeg i samarbejde med HP+ holdt julekreaworkshop. Børnene hyggede sig med at klippe og klistre med mine julekreationer til at printe ud.

annonce: 

(Annonce / i samarbejde med HP)

Jeg havde en virkelig hyggelig eftermiddag sidste tirsdag, da jeg holdt juleworkshop i Den Gamle Møbelfabrik på Nørrebro. Det var et samarbejde med HP, hvor fokus var på deres smarte printsystem HP+, som gør det nemmere og smartere for familier at printe. Vi havde inviteret børn og voksne til at komme og kreahygge med nye idéer til at printe ud, som jeg havde udviklet særligt til workshoppen. Idéerne er også klar til dig lige nu.

Print kreaidéerne fra workshoppen ud her

Juletræsfotorammer - den perfekte julegave til mormor

Der var julemusik, pebernødder og tændte HP printere, da vi bød en masse kreative børn og deres forældre inden for i julestuen. Sneen begyndte straks at dale uden for vinduet, og det satte virkelig blus under julestemningen.

Børnene kunne nemt og hurtigt printe et foto af sig selv ud via HPs smarte app, og så sætte det ind i et juletræ, som de også kunne printe ud. Der var masser af glitter og glimmer til at pynte med, så der blev lavet rigtig fine juletræer, som fungerer som en slags fotorammer - den perfekte julegaveidé.

Du kan også selv lave juletræerne - print dem ud her

God scanner til håndmalede designs

Jeg har selv en HP+ printer derhjemme, og den gjorde jeg god brug af, da jeg skulle udvikle designs til denne workshop. Lys, juletræer og nisser er håndmalet med akvarelmaling, og så scannede jeg dem ind på min HP+ printer. Det er helt utroligt så detaljeret indscanningen bliver. Man kan næsten ikke se forskel på min original og kopien.

hp jul event

Jeg har utrolig stor gavn af min HP printer for tiden. Den kører som smurt, fordi der følger en service med den, der hedder HP+ Smartprint. Og det er rigtig smart. Printeren er klar til at printe, når som helst pga. en særlig cloudforbindelse. Der er aldrig koks med at få den koblet til min telefon eller computer. Med i HP+ har jeg også blæk på abonnement. Det hedder Instant Ink, og når min printer er ved at løbe tør for blæk, bliver der sendt en ny patron til mig. Der følger seks måneders Instant ink med ved køb og oprettelse som HP+ kunde. HP+ virker kun med en HP+ printer. Ikke alle HP printere. 

Der er også et element af bæredygtighed med HP+ Smartprint. Hver gang jeg printer, bliver der plantet ny skov. Og de brugte patroner kan jeg sende tilbage til HP, og så sørger de for, at de bliver genbrugt. Ellers ville jeg ikke ane, hvordan jeg skulle genbruge dem. Alt i alt er jeg super glad for HP+

Læs mere om HP+ Smartprint her

hp jul event

Lav nemt dit eget julepynt

Til workshoppen lavede vi også lys af papir. Her havde jeg toiletrullerør med, som de printede lys skulle limes på. Og så var det ellers nemt og hurtigt at få produceret mange flotte lys til at sætte i vindueskarmen.

Jeg havde også designet en sød nisse med dele, som man skal lime på et papkrus eller et toiletrullerør. 

Du kan selv lave lysene og nissen - print dem ud her

Annonce