Ide

Smart krea-opbevaring

Få tips til at opbevare dine krea-materialer og udstille de færdige kreaprojekter. Vi har fundet smarte løsninger hos Trendybox.dk.

Annonce: 

Sponseret

Børnetegninger, der roder ud over det hele. Hvor var det nu lige glimmerlimen blev lagt sidst?

Få styr på hobbymaterialerne og udstil de færdige kunstværker flot. Så kan I meget nemmere være kreative sammen, lige når lysten melder sig.

Her får du 4 tips til at få orden i kreaprojekterne.

1. Basis værktøjskasse

Hav altid en basis værktøjskasse klar med de ting, I bruger mest, fx: Lim, saks, palietter, tuscher, piberensere, perler og andet godt.

På billedet ser du den fine "værktøjskasse", (Toto Box Umbra), som kan købes hosTrendybox.dk. Den har lige den rette størrelse, og den hvide metalskuffe kan trækkes ind og ud, så den fungerer som et låg. Brug rummene nedenunder til løse ting som perler og knapper.

2. Opbevaring af høj kvalitet

Find kvalitetsopbevaring til hobbymaterialerne. Papæsker går nemt i stykker, og så ryger perlerne ud. Det kan godt betale sig at investere i gode produkter til opbevaring. Ruminddeling er også smart til små nipseting.

Trendybox.dk har denne smarte box (Spindle storage box Umbra) med tre rum, der drejes rundt. Den er af lækkert og holdbart træ.

3. Opbevar synligt for børn

Så snart noget er gemt væk, har børn en tendens til at glemme det. Husk derfor at opbevare kreamaterialerne, hvor børnene kan se dem. Fx. i en værktøjskasse, som hurtigt kan sættes på bordet.

Du skal selvfølgelig ikke lade farlig lim stå fremme, så børn kan nå den. Og små børn skal heller ikke have fri adgang til tuscher, med mindre I har en tegn-gerne-på-sofa-og-vægge-politik i hjemmet.

Et skab med glaslåge eller en hylde, hvor børn kan se, men ikke nå, er det bedste.

4. Udstil og udskift

Børnetegninger har en tendens til at hobe sig op. Det er jo dejligt med al den kreativitet, men man kan også få helt dårlig samvittighed over alle de tegninger, der bare ender i skuffen.

På Trendybox.dk finder du denne smarte “opslagstavle” som simpelthen er to pinde med snore imellem. Den er nem at montere på væggen og passer både i stuen, køkkenet og børneværelset.

Man sætter tegninger, perlekæder og andre smukke kreaprojekter fast med små klemmer, der følger med. Det gør det virkelig hurtigt at udstille projekterne og nemt at skifte ud engang imellem.

Om Trendybox.dk

Det er en skøn oplevelse at modtage de lækre produkter fra Trendybox.dk. Den flotte værktøjskasse fra mærket Umbra, ligger tungt og godt i hænderne og oser af kvalitet.

Når du køber den fine snore-”opslagstavle” fra Umbra følger der små fine træklemmer og endda flotte billeder med. De er rigtig fine at bruge i små kreaprojekter eller til at hænge op på snorene blandt børnenes kreationer.

Dette er en annonceartikel.

 

Annonce: