Ide

Gratis julekalender med 24 opgaver og juleklip

Tilmeld dig den hyggelige julekalender fra Opgaverforbørn.dk og få juleklip og opgaver til at printe ud helt gratis alle dage op til jul.

Det skal du bruge

Printer

Papir

Annonce: 

Sponseret

Der er mange timers julehygge, kreativitet og nærvær i den flotte julekalender, som Opgaverforbørn.dk har lavet til jer i år. Og så er den helt gratis.

Website med lærerige opgaver

Opgaverforbørn.dk  er et website med opgaver og aktiviteter for børn fra ca. 4 år og opefter. Her kan man finde lærerige og underholdende opgaver til print. Tips til underholdning til rejsen og andre kreative aktiviteter og spil.
 
julekalender julelys gratis

Julekalender til print

Og hver dag i december frem til juleaften, kan man hente en opgave samt et juleklip i pdf-format, der kan bruges til en daglig hyggestund for børn og deres forældre.

Tilmeld dig julekalenderen her

julekalender julelys gratis

Sjove opgaver

Opgaverne varierer mellem bl.a. labyrinter, tælleopgaver, find fem fejl og prik til prik, primært rettet mod børn fra ca. 4-5 år og opefter.

julekalender julelys gratis

Juleklip, kræmmerhuse og flagranker

De forskellige juleklip er tilpasset samme målgruppe, hvor det indimellem måske kræver lidt hjælp fra forældrene at lime delene sammen.

De fine juleklip er primært designet med et klassisk udtryk og kan printes på almindeligt hvidt printerpapir. De forskellige juleklip består bl.a. af julehjerter, kræmmerhuse, flagranker, pynt til tændstikæsker og julehuse.

julekalender julelys gratis

Direkte på mail hver dag

Man kan vælge at tilmelde sig en mailliste, hvor man hver dag fra d. 1.- 24. december modtager en mail med link til pdf'en. Det er lige til at printe ud og helt gratis. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Tilmeld dig julekalenderen her

Offline underholdning og læring

Målet med Opgaverforbørn.dk er at give forældre nem adgang til offline underholdning og læring for deres børn.

Og det kan vi jo lide her på Kreativ med Ungerne. Vi skal da have det sjovt med julekalenderen i december, og vi ved, at der kommer mange nye opgaver på hjemmesiden i 2017. Med en pige, der skal starte i skole i 2017, er det jo helt perfekt.

Så tjek hjemmesiden ud og tillmeld dig julekalenderen her!

Annonce: