Ide

Engel med barnets ansigt

Engel med barnets ansigt
Print skabelonen ud til denne søde engel med dit barns ansigt på. Mon ikke bedsteforældre vil elske at have sådan en til at pynte op i december?

Det skal du bruge

Velourpapir eller almindeligt karton - køb velourpapir her (reklamelink)

Foto af barnets ansigt

rhinsten 

bamsevat

Limstift

Saks

Skabelon - Print skabelonen ud lige her

Annonce: 

(Annonce)

Lav den sødeste julepynt med dit barns ansigt på. Det vil børnene også selv elske. Du kan jo evt. bare printe et billede ud på printeren eller måske har du et liggende. I hvert fald er det en rigtig god gaveidé til fx bedsteforældre, hvis man lige skal have en lille decembergave med. Og den er lynhurtig at lave, hvis man bare printer skabelonen ud. 

Print skabelonen ud lige her

Børnene selv kan have det sjovt med at dekorere den. De skal lige have hjælpe til at klippe og samle den - alt efter hvilken alder de har. Men helt små børn kan selv pynte den fint med hvad der nu er i skuffen.

Vi har fået lov at bringe den fine idé her af CChobby.dk, som står bag den. Tak for det.

Sådan gør du

  • Tegn skabelonen over på bagsiden af velourpapir eller almindeligt karton. Velourpapiret er rigtig lækkert med en blød side, der føles som fløjl og en hvid bagside. Skal englen lige have et ekstra touch, er det super fint med velourpapir. Men du kan også sagtens brug almindeligt kartonKøb velourpapir her (reklamelink)
  • Klip ud, hvor der er markeret på skabelonen med sorte streger.
  • Saml nu figuren, hvor du stikker den ene vinge ned i rillen på den anden. Figuren gøres stabil med lim ved samlingen øverst og nederst. Du kan evt. sætte en klemme på, mens det tørrer. 
  • Lim billedet af barnet ansigt på.
  • Pynt med rhinsten, knapper eller hvad du ellers har liggende i skuffen.

Køb velourpapir her (reklamelink)

velourpapir

velourpapir

Annonce: