Ide

Sparegris af vaskemiddelflaske

Hyg jer en times tid eller mere med at lave søde sparegrise ud af en gammel vaskemiddelflaske.

Det skal du bruge

Vaskemiddelflaske

rulleøjne

Alt muligt pynt fra gemmerne

Lim (universallim eller limpistol fx)

Hobbykniv

Kugler eller pinde til ben

Evt. tyl

Sprittusch

Annonce: 

Her er en super smart idé, som vi har fået indsendt af Tine Povlsen Voigt. En kreativ mor, som også står bag andre idéer på hjemmesiden. Tusind tak til Tine. Vi glæder os til at se, hvad hun og hendes børn fremover finder på.

Se Tines andre idéer her:

Cykelhjelm til dukken

Karsefugle

Sådan laver du sparegrisen

  • Skær hul øverst, så der er en revne, hvor pengene kan komme i. Det er en god idé at bruge en hobbykniv, og lad ikke børnene bruge den, da den nemt smutter. Pas også selv på.
  • Find alt muligt pynt frem fra skuffer og gemmer og læg det frem på bordet, og så er det ellers bare med at pynte. Lad det tørre.
  • Lav vaskemiddelflaskens låg til en grisenæse ved at tegne to prikker på med en sprittusch.
  • Vend vaskemiddelbøtten rundt, så der hvor benene skal sidde vender opad. Giv flasken støtte, så den ikke vælter. Lim kugler eller pinde fast til ben og lad den tørre. Det er en god idé at bruge limpistol, da det tørre hurtigt. Husk at du kan få limpistol med forskellige temperaturer og de varmeste bliver meget varme. Jo koldere, jo mere børnevenlige er de.
  • Når sparegrisen er tørret helt er den parat til at blive brugt eller leget med. Den er også en sød gaveidé til børnenes venner.

Annonce: