Ide

Halloween-flasker

Halloween flasker,
Få flasker og bøtter - hvor der har været alt fra soya til olie i - til at ligne gamle støvede flasker med klamt indhold i. Flaskerne er perfekte til at pynte op med til halloween.

Det skal du bruge

Glas- eller plastikflasker, hvor der fx har været olivenolie, chilisauce eller soya i

Permanent tusch eller poscatusch

limpistol og limstænger

Sort akrylmaling

Beige akrylmaling

Pensel

skumpensel eller skuresvamp

Evt. perler til at sætte på låget

Evt. natursnor til at binde rundt om flasken

Annonce: 

(Annonce - samarbejde med Min Købmand)

Skal der fuld skrue på Halloween-pynten i år? Så prøv at lave disse uhyggeligt udseende flasker, som ligner noget fra 1800-hvidkål. Skriv ord på, som lyder som noget en heks vil bruge i sin heksebryg, som fx “ravnefjer” eller “øjne”. Det er slet ikke svært at transformere en helt almindelig olivenolieflaske til en flaske, der ser støvet og gammel ud. Og du skal ikke bruge ret mange materialer til det udover genbrugsflasker.

Jeg har lavet flaskerne i samarbejde med "Min Købmand". Husk at gemme emballagen fra de ting, du køber i dit lokale supermarked. Du kan bruge det til alt muligt krea - som fx disse flasker. Du kan i din lokale "Min Købmand" hente en gratis flyer med step-by-step-guide til, hvordan du laver denne idé + andre halloween-idéer.

Sådan gør du

1. Rens bøtten og tør den helt. Skriv et uhyggeligt ord på bøtten, som lyder som noget, en heks vil bruge i sin heksebryg.

Halloween flasker,

2. Skriv ovenpå bogstaverne med limpistol.

Halloween flasker,

3. Lim en perle øverst på bøtten. Du kan evt. tegne et øje eller andet på perlen med limpistol. Du kan også pynte flasken med andre ting som pailletter eller hvad I nu har. Eller tegne fx en flagermus med limpistol. Lad limen tørre helt.

Halloween flasker,

4. Mal hele bøtten sort og lad det tørre helt.

Halloween flasker,

5. Kom ganske lidt beige maling på en skumpensel eller skuresvamp. Kom hellere for lidt end for meget maling på til at begynde med. Lav måske lige et dup med skumpenslen eller skuresvampen på et stykke papir, inden du kommer det på halloween-flasken. Dup nu lige så stille rundt på flasken med beige maling. Det giver den støvede effekt på flasken.

Halloween flasker,

6. Du kan også vikle og lime natursnor øverst på flasken/bøtten til at give den et ekstra rustikt look.

Halloween flasker,

 

Annonce: