Ide

Sådan laver du en sjov æggejagt til børnene!

æggejagt til at printe ud
Hyg jer i påsken med en spændende æggejagt - her er mange gode tips at hente.

Annonce: 

(Annonce)

Det bliver mere og mere almindeligt at lave æggejagt for børnene til påske. Det måske mest underlige ved æggejagter er, at det er en hare, der gemmer æggene og ikke en høne! Det siges, at påskeharen som figur er opstået ved en fejltagelse. I Tyskland, hvor traditionen opstod, bagte man brød, som forestillede påskelam, men en gang var der en, som syntes, at brødet lignede en hare – og så var påskeharen født!

sjov æggejagt til børnene

Det er nemt at lave en æggejagt ved bare at gemme chokoladeæg i haven, som børnene så skal lede efter, men man kan jo også gøre det lidt sjovere og mere udfordrende. Til de mindste kan man fx trække en lang snor gennem huset og haven, som de skal følge. Lad snoren løbe under borde og ind i skabe. Til de ældre børn kan man lave en sjov skattejagt med gåder og udfordringer, der skal løses på vejen – slik smager altid endnu bedre, når man skal arbejde lidt for det!

Find på din helt egen æggejagt til børnene – eller hvis du skulle mangle tid eller gode idéer, kan du i stedet downloade en færdig i flot design med tilpas svære gåder og udfordringer til børn i forskellige aldre.

Æggejagten

sjov æggejagt til børnene

Denne æggejagt kand du nemt printe og planlægge ved hjælp af en spiloversigt og finurlige ledetråde, der kan bruges i ethvert hjem. Man placerer de færdige udfordringer på forskellige steder, og børnene skal derefter løse dem i jagten på hønen Agathes seks æg, der er blevet gemt af de frække kyllinger. Supersjov, spændende og en anderledes måde at fejre påsken lidt ekstra sammen med børnene. Æggejagten fås i to sværhedsgrader, en til børn på 4-6 år, og en til dem, der er begyndt at skrive og læse (7+).

Læs mere og download æggejagten her>>

Påskeharens finurlige æggejagt

sjov æggejagt til børnene

Påskeharen har fundet på sjove og finurlige gåder. Du får dem på små kort, som du klipper ud. Den første gåde fører til det gemmested, hvor den næste gåde er. Det er nemt og hurtigt at arrangere, men virkelig sjovt. Tag en æggejagt og en slik-skat med til alle børnene, når du skal på besøg i påsken – det vil være en populær gave!

Læs mere og download Påskeharens finurlige æggejagt her>>

Mission: Æggejagt

sjov æggejagt til børnene

Dette er en sjov udfordring til de lidt ældre børn (fra 8-12 år), som arrangeres udendørs. Der skal løses udfordringer, både nogle som kræver eftertanke og lidt mere praktiske opgaver. Der skal ledes, tænkes og løbes for at finde bestemte tal på de otte poster. Tallene danner en kode, som giver adgang til påskeharens hemmelighed! Passer til påskefrokosten med familiens børn, men er også perfekt til fødselsdagsfesten om foråret og i påsken!
Læs mere og download Mission: Æggejagt>>

Æggejagt med kort og gåder i mobilen

sjov æggejagt til børnene

Hvis du vil overraske børnene eller måske hele familien i påsken, så gør det med en cool æggejagt i mobilen. Hvert hold følger et kort og svarer på påske-spørgsmål i mobilen. Op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid. Der er tre forskellige alderstilpassede varianter, lad det være en udfordring til børnene eller lad både børn og voksne lege med!

Læs mere om æggejagterne i mobilen her>>

Underholdning til påskefrokosten!

Gratis bordplansleg til påskebordet!

sjov æggejagt til børnene

Start påskefrokosten med en sjov bordplansleg, som hele familien kan være med til. I placeres omkring bordet med hjælp fra en skør påskehare! Grapevine.dk byder på bordplanslegen – her får du en rabatkode, så du kan downloade den helt gratis>>

Dæk op med en dækkeserviet med påskeopgaver til børnene!

sjov æggejagt til børnene

Det kan tage lidt tid, når de voksne skal spise og snakke – så det bliver lidt sjovere for børnene at sidde med ved bordet, hvis de har noget at hygge sig med. Dækkeservietten med opgaver vil også være en fin detalje på dit påskepyntede bord. På Grapevines blog får du en rabatkode, som giver dig mulighed for at downloade dækkeservietten gratis>>

sjov æggejagt til børnene

Annonce: