Ide

Gå på skattejagt i naturen

skattejagt i naturen
En lille gave til dig: Et gratis afkrydsningsark til at tage med ud og finde naturens mange små skatte. Kunstner Maria Permin har lavet det, og du kan bare printe det ud - gerne i farver :-)

Annonce: 

Det er så sundt for børn at komme ud i naturen. At grave i jorden og finde en regnorm. Eller kommer ud under trækronerne og finde grankogler. 

Og vi er så heldige, at kunstner Maria Permin har lavet det fineste "skattekort" til at gå på skattejagt i naturen med.

Det er meningen, at du printer "skattekortet" ud til så mange børn, som skal med på skattejagt. Og så tager I det med ud på jagt efter alt det, der er tegnet på arket. Der er små firkanter til at krydse af, når man har fundet tingen.

Print "skattekortet" ud her

En mulighed er også, at barnet har kortet, og så kan der måske godt gå en hel sommer med at få krydset det hele af. Du kan jo love en lille gave eller at I hygger jer med hjemmebio eller et eller andet, når alt er krydset af.

Når alt er krydset af, kan I hænge det fine "skattekort" op på væggen til pynt. Måske endda ramme det ind. Den er jo nærmest en hel plakat i sig selv. Du kan jo også printe den ud i A3, hvis du har mulighed for det. Kunne blive super flot.

Jeg siger i hvert fald tusind tak til kunstner Maria Permin. Hun har lavet plakaten helt specielt til Kreativ med Ungerne. Hun er i øvrigt min rigtig gode veninde. Hun er så vildt dygtig, og du kan se hendes værker på hendes hjemmeside. Rigtig flotte malerier og prints.

Se Maria Permins hjemmeside her

Sæt til at udforske naturen

Køb et sæt til at udforske naturen samt lave kreative projekter. Du får blomsterpresser/bog med kraftige elastikker, 10 blanke ark papir, 10 printede ark med illustrationer, lup, farveblyanter i 6 farver.

Køb natursæt til børn her (reklamelink)

skattejagt i naturen

 

 

PDF icon skattejagt_maria_permin.pdfPDF icon madpakke-til-turen-ud-i-naturen.pdf

Annonce: