Ide

Print og mal de sødeste tegninger

Få adgang til tegninger af høj kvalitet med et abonnement hos Colorstory, som kun koster 29 kr. om måneden.

Annonce: 

(Reklame)

Jeg har to børn, en dreng på 5 år og en pige på 7 år. Og de er begge vilde med at male i malebøger. Og det er virkelig en god ting at fordybe sig i at farvelægge en tegning, synes jeg. Den mindste øver sig i at ramme inden for stregerne og den ældste elsker sit tuschsæt med mange nuancer, så hun rigtig kan få detaljerne fine.

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg så at der er kommet et nyt tilbud til maleglade børn og voksne, hvor man kan tegne abonnement på tegninger. Det hedder Colorstory, og man betaler blot 29 kr. om måneden, og så må man vælge op til 30 nye tegninger om måneden.

Både for børn og voksne

Og tegningerne virkelig flotte. Jeg får selv helt lyst til at indramme de farvelagte tegninger og hænge op på væggen. Det er alt fra fine dyr i både simple og mere komplicerede streger til piger i fine kjoler. Der masser af tegninger inden for kategorierne: “Dyr, genstande, mad, mandala, mennesker, mode, natur og steder.”

Det gode ved Colorstory er også, at tegningerne er af forskellige sværhedsgrader, så der både er noget få små børn, større børn og voksne. Er man som voksen selv vild med en stille stund med tuschen eller farveblyanten i hånden, så er der også rigeligt at tegninger for enhver smag hos Colorstory.

Det smarte med Colorstory er også, at man kan tegne et prøveabonnement på 14 dage, hvor man gratis får lov til at prøve det af og downloade op til 30 tegninger.

Tegn et gratis prøveabonnement på Colorstory her

30 nye tegninger hver måned

Det er en god idé at printe tegningerne ud på lidt tykt papir. Især hvis barnet maler med tuscher. Jeg har tit oplevet, at mine børn kommer til at lave hul i papiret med tuschen, når det blot printes ud på almindeligt printerpapir.

En anden fin idé kunne være at printe tegningen ud på akvarelpapir og lade børnene male med vandfarve på. Det tror jeg, der kunne komme nogle virkelig flotte kunstværker ud af.

Jeg glæder mig i hvert fald over, at jeg nu, hver gang børnene gerne vil male, blot kan lade dem vælge en af de smukke tegninger hos Colorstory og så printe den ud. Der er til mange gode kreastunder med 30 nye tegninger hver måned.

Tegn et gratis prøveabonnement på Colorstory her

Annonce: