Ide

Personlige gækkebrevs-klistermærker

Personlige gækkebrevs-klistermærker
Design dine helt egne gækkebrevs-klistermærker og gør det til en ekstra sjov leg for børnene at sende årets gækkebreve ud.

Det skal du bruge

Hjemmedesignede klistermærker - design dem selv her hos Ikast Etiket

Papir - farvet, hvidt eller måske madpapir

Evt. karton til at lime gækkebrevet

Evt. limstift

Annonce: 

(Annonce)

Der er noget helt særligt ved at klippe gækkebreve. Særligt som barn er det helt magisk at folde papiret, klippe og så folde det ud og se, hvor flot det er blevet. Jeg kan i hvert fald selv tydeligt huske det og genoplever det hvert år med mine børn, når vi klipper gækkebreve.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

I år tænkte jeg, at der lige skulle noget ekstra til, og jeg har designet gækkebrevs-klistermærker inde på Ikast Etikets hjemmeside. Meningen med dem er, at børnene nu først kan klippe gækkebrevet, og så nemt og hurtigt lige sætte et klistermærke på, når de har klippet færdig.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

På klistermærket står et lille gækkevers, prikker i det antal bogstaver der er i barnets navn, og så har jeg valgt et sødt påskemotiv. Alt sammen nemt at gøre inde i det værktøj, som ligger på Ikast Etikets hjemmeside.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

Du kan helt selv vælge, om klistermærket skal være rundt eller firkantet, og der er rigtig mange forskellige skrifttyper at vælge imellem. Du kan også selv justere, hvor stort klistermærket skal være. Og der er både påskekyllinger, påskeharer og mange andre påskemotiver derinde.

Her kan du designe dit eget gækkebrevs-klistermærke

NB:  Hvis man ønsker et mindre antal en 50 klistermærker, kan man sagtens bestille det. Så vælger man fanebladet "din egen størrelse" på siden, hvor man kan vælge netop den størrelse/format og det antal man lyster. Helt ned til et enkelt styk.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

Jeg valgte også at designe et lille klistermærker med teksten “Gæk, gæk, gæk” og så billedet af en vintergæk, som jeg fandt på nettet og uploadede til Ikast Etikets hjemmeside. Man kan selvfølgelig også gå ud og plukke fine vintergækker, men det er nu også ret fint med et klistermærke, synes jeg.

Der er virkelig god mulighed for at få sendt en hel masse gækkebreve ud på den her måde. Og så kan man jo håbe på, at modtageren ikke kan gætte, hvem det er fra. Det gør det jo også mere anonymt med et klistermærke, hvor man ikke kan kende håndskriften. Så hvem ved? Måske er det her vejen til en lind strøm af påskeæg i påsken.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

Sådan klipper du et gækkebrev

Har du glemt, hvordan man klipper gækkebreve? Fortvivl ikke, for jeg har lavet en lille guide til jer her. Men det er altså super nemt.

Du kan også lime gækkebrevet op på et stykke farvet papir eller karton. Så træder mønstret ekstra tydeligt frem.

Personlige gækkebrevs-klistermærker

Gækkevers

Mangler du inspiration til gækkevers har du her lidt, du kan bruge og kopiere ind, når du designer dine gækkebrevs-klistermærker hos Ikast Etiket.

Gæk, gæk, gæk

Mit navn det står med prikker,

pas på det ikke stikker

 

Mit navn det står med æg,

fordi du er så skæg

 

Denne lille gækkegave,

den er vokset i min have.

Blomsten den er blevet din.

Du er blevet gækken min,

indtil du betaler

med æg af chokolade.

 

Mit navn det står med lopper.

Pas på de ikke hopper.

 

Mit navn det står med blæk,

og det er blevet væk.

 

Mit navn det står med streger

og ikke som det plejer.

 

Mit navn det må du gætte.

Jeg prikker blot vil sætte.

 

Mit navn det står med lopper.

Pas på, de ikke hopper.

Annonce: