Ide

Kreativ julekalender - 24 kreative pakker

KREATIV JUL. Giv dit barn en kreativ julekalender i år. Her har jeg fundet frem til fem forskellige kreasæt, som kan gives til børn i julekalender.

Annonce: 

(Annonce)

Det er hyggeligt at gå og bygge et lille nisselandskab eller et nissehus op i løbet af december. Jeg har kigget lidt i Creativ Companys sortiment og fundet fem forskellige kreasæt, som du kan give dit barn og bruge som en kreativ julekalender. Du kan simpelthen dele sættene op og pakke enkelte af tingene ind til kalendergaver tild dit barn. Du kan evt. vælge at sætte to sæt sammen eller spæde lidt til med andre ting fra Creativ Companys store sortiment af julekrea.

Se al julekrea fra CChobby her

1. Julemandens hus

Med det her søde sæt kan du selv bygge julemandens hus op. Du kan jo starte med at give barnet huset den 1. december og så ellers give møbler osv. henover december.

Køb sæt med Julemandens hus her

Køb ekstra miniting til Julemandens hus som haveredskaber, vandkande, kagerulle m.m. her

2. Julelandskab

Byg det sødeste julelandskab op og brug sættet her som en kreativ julekalender. Figurerne er beklædt med Silk clay - en sjov modelleringsmasse, som ofte er et hit hos børn. Giv først den flotte baggrund til landskabet. Henover december kan du så give figurer osv. enkeltvis i gaver. Du deler simpelthen bare sættet op i mindre gaver. Du kan evt. spæde til med andre små sæt fra Creativ Companys sortiment.

Køb sæt til at bygge julelandskab her

3. Krybbespil

Opbyg et rigtig sødt krybbespil i løbet af december. Giv barnet selve stalden den første dag. Og så får barnet sæt til at lave hver enkelt figur i løbet af december.

Køb kreasæt til at lave krybbespil her

4. Julefest for dyrene

Køb det her søde sæt med dyr der holder julefest. Du kan dele sættet op i flere pakker og give dem henover december. Start med at give det fine hus, hvor festen for dyrene skal holdes.

Køb sættet til at lave julefest for dyrene her

5. På loftet sidder nissen

Med det her sæt kan I give nissen sin helt egen loftslem. Del evt. sættet op i flere, så der er til flere pakker henover december.

Køb sæt til nissens loftslem her

Du kan finde rigtig mange fine julekreasæt i forskellige prisklasser hos Creativ Company. Så du kan nemt få fyldt alle 24 dage ud med julekrea ved at kigge rundt i deres webshop.

Se al julekrea fra CChobby her

Julekalender af poser

Du kan nemt lave en flot julekalender ud af de fine polarposer her.

Køb polarposerne her

Annonce: