Ide

Kreativ julekalender - 24 kreative pakker

Kreativ julekalender
KREATIV JUL. Giv dit barn en kreativ julekalender i år. Her har jeg fundet frem til fem forskellige kreasæt, som kan gives til børn i julekalender.

Annonce: 

(Annonce)

Det er hyggeligt at gå og bygge et lille nisselandskab eller et nissehus op i løbet af december. Jeg har kigget lidt i Creativ Companys sortiment og fundet fem forskellige kreasæt, som du kan give dit barn og bruge som en kreativ julekalender. Du kan simpelthen dele sættene op og pakke enkelte af tingene ind til kalendergaver tild dit barn. Du kan evt. vælge at sætte to sæt sammen eller spæde lidt til med andre ting fra Creativ Companys store sortiment af julekrea.

Se al julekrea fra CChobby her

1. Julemandens hus

Med det her søde sæt kan du selv bygge julemandens hus op. Du kan jo starte med at give barnet huset den 1. december og så ellers give møbler osv. henover december.

Køb sæt med Julemandens hus her

Køb ekstra miniting til Julemandens hus som haveredskaber, vandkande, kagerulle m.m. her

julemandens hus pakke

julemandens hus pakke

2. Kreativ julekasse

Her får du en kasse med alt muligt spændende, som barnet selv kan slippe fantasien løs med. Det er en kasse med forskellige kreative materialer, som opfordrer til udforskning, leg og læring og sætter gang i sanserne, fantasien og kreativiteten. Der medfølger kreativ inspiration på æsken. Brug Sticky Base som både lim og modelleringsmasse. Kombiner silk clay og foam clay med de mange forskelligartede materialer, og skab en verden af fantasifulde figurer. Kort sagt: Brug fantasien og udforsk de kreative muligheder. Del sættet op og giv det over flere dage som pakkekalender.

Køb kreativ julekasse her

kreativ julekasse

3. Krybbespil

Opbyg et rigtig sødt krybbespil i løbet af december. Giv barnet selve stalden den første dag. Og så får barnet sæt til at lave hver enkelt figur i løbet af december.

Køb kreasæt til at lave krybbespil her

jule krybbespil

julekrybbespil

4. Julefest for dyrene

Køb det her søde sæt med dyr der holder julefest. Du kan dele sættet op i flere pakker og give dem henover december. Start med at give det fine hus, hvor festen for dyrene skal holdes.

Køb sættet til at lave julefest for dyrene her

jul julefest dyr

jul julefest dyr

5. På loftet sidder nissen

Med det her sæt kan I give nissen sin helt egen loftslem. Del evt. sættet op i flere, så der er til flere pakker henover december.

Køb sæt til nissens loftslem her

Du kan finde rigtig mange fine julekreasæt i forskellige prisklasser hos Creativ Company. Så du kan nemt få fyldt alle 24 dage ud med julekrea ved at kigge rundt i deres webshop.

Se al julekrea fra CChobby her

jul nisse loft

jul nisse loft

24 nissebreve til at printe ud

Vil du skabe julehygge i december for dit barn? Jeg har gjort det nemt for jer og skrevet en sød historie om Nissen Nabanok. Han bor på Nordpolen og skriver breve til dit barn. Hans nevø, nissen Bobo, flytter ind hos jer. Samtidig er der drama på Nordpolen, da Nabanok begår en fejl, der kan ødelægge alt for julemanden.

Historien er delt ind i 24 nissebreve, der hver fylder en side, så du blot skal printe 24 sider ud. 

Find de 24 nissebreve til at printe ud her

nisse breve julehistorie

 

Annonce: