Blogindlæg

Børnenes sjove halloween-kreationer til Kreative Dage

Kreative dage
Der var over 300 børn forbi mit kreative halloween-værksted til Kreative Dage i år. Se deres søde kreationer her.

annonce: 

Jeg er netop vendt hjem efter tre dage i kreaparadis. Jeg har haft halloween-værksted på messen Kreative Dage i Fredericia, og der var over 300 børn forbi mit værksted. Mig og mine hjælpere sad ikke stille, og det var super inspirerende at opleve kreativiteten udfolde sig hos børnene.

Vi havde gjort nogle demo-modeller klar, som børnene kunne blive inspireret af. Men herfra kan vi nok love, at det tog fart. Børnene fik virkelig sat personlige præg på monstre, spøgelser og flagermus. Virkelig skønt at opleve.

Jeg havde to hjælpere med på standen i år. Julie, som også hjælper til med forskelligt ved virksomheden Kreativ med Ungerne til daglig. Og så Kirstine, som er min veninde gennem snart 40 år. Tusind tak for hjælpen til de to. Julie hjalp med at pakke hele 450 goodie bags, som vi uddelte på standen. Det tog altså mange timer, skal vi lige love for, og vi var godt mørbankede torsdag aften, inden messen rigtig gik i gang fredag. 

Det var det hele værd med de 450 goodie bags, for de bragte stor glæde blandt børnene, der besøgte standen. Jeg havde været så heldig at få sponsorer på i år, nemlig Beckmann og Mofibo. Det gjorde, at jeg havde råd til mange lækre materialer og altså også de 450 goodie bags. Så stor tak til sponsorerne :-)

Vi uddelte også gratis malebøger og farveblyanter på standen. Farveblyanterne kom i små papæsker, som vi skulle stå og pakke ud. Og så fik vi idéen til at bruge dem til noget kreativt på standen. Kirstine udviklede et sjovt monster i bur med sugerør som tremmer og et lille garnmonster indeni. Det er skønt at kunne bruge noget, der alligevel bare skulle smides ud. Og vi havde flere hundrede af de papæsker.

Kirstine kan bare sådan noget, og hun er en kæmpe ressource for mig at have med på Kreative Dage. Hun er pædagog, og børnene i den børnehave, hun arbejder i, er virkelig heldige. For Kirstine har flittige hænder og kan slet ikke lade være med at sidde og klippeklistre. Og hun nyder det virkelig. Det mærkede børnene, der kom forbi Kreativ med Ungernes værksted også. Kirstine deler ud af sine kreative idéer på Facebooksiden Skidt&Kanel

Der var virkelig tralvt i halloweenværkstedet hele weekenden, hvor blev lavet masser af spøgelser på glas og monstre i bur. Du kan se et udvalg af dem, der blev lavet her nedenfor.

Tusind tak til alle de børn, der kom forbi. Jeg har været på Kreative Dage i 6 år nu, og mange af de børn, der kom, kunne jeg kende fra tidligere år. Men nøj, hvor var de vokset, for messen var aflyst sidste år pga. corona, så nu var der pludselig gået to år, siden jeg havde set dem sidst. 

Jeg glæder mig allerede til Kreative Dage til næste år, som falder fra den 28.-30. oktober. Måske ses vi?