Ide

Hjemsøgt hus af emballage

hjemsøgt hus af pap, halloween
Pynt op til halloween med et imponerende hjemsøgt hus. Du kan lave det ud af papæsker og andet emballage. Hyg jer sammen om at lave et fint hus, som kan stå til pynt eller som børnene kan lege med.

Det skal du bruge

Æsker fra cornflakes, vaskepulver og andet

Gennemsigtig plastikemballage - fx fra cherrytomater

limpistol og limstænger

Hvide klistermærker

Hobbykniv

Saks

akrylmaling

Pensel

Grillspyd

ispinde

Evt. andet pynt til huset

Annonce: 

(Annonce - samarbejde med Min Købmand)

Det er snart halloween, og hvorfor ikke lave det fedeste pynt i form af dit eget hjemsøgte hus? Du kan lave det ud af noget så simpelt som gammel emballage. Det er bare så super fedt, når man kan bruge det, man har. 

Jeg har lavet dette hjemsøgte hus i samarbejde med "Min Købmand". Husk at gemme emballagen fra de ting, du køber i dit lokale supermarked. Du kan bruge det til alt muligt krea - som fx dette hus. Du kan i din lokale "Min Købmand" hente en gratis flyer med step-by-step-guide til, hvordan du laver denne idé + andre halloween-idéer.

Og det var virkelig hyggeligt at sidde og nusse med. Min datter hjalp også til og fandt på de ødelagte vinduer osv.

Sådan gør du

1. Find en masse billeder af gamle, hjemsøgte huse på nettet. Print evt. nogle af billederne ud.

2. Find æsker frem fra fx cornflakes, vaskepulver og andet. Prøv at sætte dem, som du kan forestille dig dit hus skal være. Tegn evt. en tegning.

hjemsøgt hus af pap, halloween

3. Tegn vinduer og døre på æskerne.

4. Skær hullerne til vinduerne ud. Klip vinduerne af gennemsigtig plastikemballage (fra fx cherrytomater) - klip dem lidt større end hullerne. Klip tynde strimler af det hvide klistermærke og sæt dem på vinduerne, så de danner vinduesrammer på vinduet. Lim vinduerne på fra bagsiden. Du kan evt. klippe hul i nogle af vinduerne, så det ligner, at de er blevet slået i stykker.

hjemsøgt hus af pap, halloween

5. Lav tag af pap fra papæsker og lim det på med limpistol.

6. Klip strimler af pap fra papæsker og lim dem på hele husets facade, så det ligner træbrædder.

7. Klip også tagsten af pap fra papæsker og lim dem på taget - start nedefra og byg op.

hjemsøgt hus af pap, halloween

8. Lav vinduesrammer af træspyd - klip dem så de passer med højde og bredde på vinduet. Lim dem på med limpistol. Lim evt. et par afbrækkede ispinde som kryds over et par af vinduerne, så det ser ud som om, huset er gammelt og forladt.

9. Giv evt. huset et par ekstra detaljer som en altan eller flagermus på taget.

10. Hvis dit hus består af flere æsker/enkelthuse kan du lime dem sammen til et hus nu. Du kan også vælge, at de ikke er limet sammen, men bare står op og ned af hinanden, så det ligner, at det er et stort hus.

hjemsøgt hus af pap, halloween

11. Mal hele huset sort og lad det tørre.

12. For at give huset det slidte look, skal du nu bruge en lysere farve maling - grå eller beige. Kom nu ganske lidt af den lysere maling på penslen. Mal evt. lige lidt på et stykke papir først, så der ikke sidder så meget maling på penslen. Stryg nu nedefra og op på huset med penslen. Giv huset få bløde strøg med den lysere maling over det hele. 

hjemsøgt hus af pap, halloween

 

Annonce: