Ide

Nissemors hus

Nissemors hus
Opbyg dit eget nisselandskab med nissemors hus ud af en paptallerken. Sæt den på vat og find en sød nissemor (og evt. nissefar) og sæt ved siden af huset. De her er fra REMA 1000s julekollektion 2019.

Det skal du bruge

Du kan købe alle materialer til idéen i REMA 1000

Nissemors hus:

Paptallerken

Farveblyanter

Glimmerlim

Limstift

universallim

 

Nisselandskabet:

Bomuldsvat

Nisser (evt. dette mal-selv-nissepar af porcelæn - I REMA 1000 i uge 43)

Kravlenisser (du kan købe dem på billedet i REMA 1000 i uge 43)

Julehjerte (du kan købe det på billedet som et udstanset fold-selv-julehjerte i REMA 1000 i uge 43)

Annonce: 

(Reklame for REMA 1000)

Jeg har fået en udfordring fra REMA 1000, som jeg bestemt ikke kunne sige nej til. Kan man lave julepynt ud af almindelige dagligvarer fra supermarkedet? Lige sådan en opgave, som jeg tager imod med kyshånd, da Kreativ med Ungerne netop går ud på at lave krea ud af det, vi har omkring os i hverdagen.

Læs mere om udfordringen og se andre idéer her

Og det er så blevet til blandt andet dette nissehus, som jeg har lavet ud af en paptallerken. Familien tog simpelthen en tur i REMA 1000. Og her faldt vi blandt andet over paptallerkner, som netop er noget af det bedste kreamateriale.

nissemors hus

Her i uge 43 lander første del af REMA 1000s smukke julekollektion også i butikkerne landet rundt. Jeg var så heldig, at få blandt andet det søde nissepar, som man selv skal male, med i kurven sammen med søde kravlenisser, glimmerlim og meget andet. Nisseparret og kravlenisserne kan du altså købe i REMA 1000 her i uge 43 sammen med en masse andet super fint lav-selv-julepynt.

nissehus nissemor

Sådan laver du nissehuset

  • Klip det nederste af paptallerknen af - ca 5 cm skal klippes af, så nissehuset får en lige bund. Denne snip, som du har klippet af, skal du bruge til holder bag på nisse huset, altså den, der gør at huset kan stå.
  • Klip en skorsten ud af hvidt karton eller papir. Lim den bag på huset, hvor taget skal være.
  • Tegn dør, vinduer, tag osv. på nissehuset med farveblyant.
  • Pynt med glimmerlim.
  • Lad det tørre i nogle timer alt efter hvor tykt et lag glimmerlim, der er smurt på.
  • Fold den lille snip, du klippede af tidligere, på midten. Kom lim på folden og lim den bag på nissehuset, så det kan stå.

nissemor nissehus

Nisselandskab

Nu kan du lade nissehuset indgå i et fint nisselandskab med bomuldsvat som sne. Jeg har malet nissemor og nissefar og klippet kravlenisser (hvor der også bl.a. er træer og grise med på arkene - 2 ark i et sæt) ud, som fint kan stå og pynte. Du finder mal-selv-nisseparret og kravlenisserne i REMA 1000s julekollektion her i uge 43.

nissemor

Annonce: