Ide

Sjov spinner af papkassepap

spinner hjemmelavet legetøj
Den her spinner er en papskive, som man kan få til at dreje hurtigt rundt helt af sig selv. Bare ved at trække i snor og få den til at spinne. Du kan nemt lave den selv.

Det skal du bruge

Papir

Papkassepap

Snor - ca. 2 meter

Tuscher

Lim - fx Limstift

Saks

Print skabelon til spinner ud her


Artiklen indeholder reklamelinks - klik på de røde ord og du bliver ført direkte ind til produkterne, du skal bruge til at lave idéen.

En procentdel af alt det, du køber gennem salgslinks (også andre produkter i webshoppen) går til Kreativ med Ungerne og udvikling af nye kreative idéer til jer - på forhånd tak for din støtte :-) 

Annonce: 

Hvorfor bruge en formue på sommerlegetøj, når man kan lave det selv? Den her spinner er der mange timers leg i - både med at lave den og bagefter lege med den. Hvem kan holde den kørende med at dreje rundt længst?

Sådan gør du

Tegn to cirkler med en diameter på ca. 10 cm eller print skabelonen ud her

spinner, hjemmelavet legetøj

Mal flotte mønstre på de to cirkler.

spinner hjemmelavet legetøj

Klip cirklerne ud og lim først den ene på papkassepap. Klip i pappet rundt om cirklen, der er limet fast på pappet. Lim den anden malede papircirkel på den anden side af papstykket.

spinner hjemmelavet legetøj

Lav to huller i papstykket, hvor der er markeret på skabelonen. Jeg brugte en spids saks til at lave hullerne med. Hvis du ikke har printet skabelonen ud, så lav de to huller ca. i midten med ca. 1 cm afstand.

spinner hjemmelavet legetøj

Før den ene ende af snoren igennem begge to huller og bind den sammen med den anden ende.

spinner, hjemmelavet legetøj

Nu er spinneren klar til at blive leget med. Hold fast med en hånd i hver ende. Sving den nu rundt med håndkraft ca. 20 gange. Hiv i hver ende og få spinneren i gang. Nu vil den spinne hurtigere og hurtigere helt af sig selv.

spinner hjemmelavet legetøj

PDF icon spinner_skabelon_1.pdf

Annonce: