Ide

Portrætter af genbrugspap

Portrætter af genbrugspap
Tryl en gammel papkasse om til de fineste portrætter - klip, lim og mal :-)

Det skal du bruge

Gammel papkasse (pappet skal ikke være alt for tykt, for så er det svært at klippe i)

Saks

Lim

akrylmaling

Pensel

Annonce: 

Vi fandt frem til Kreabanden på Instagram, som mor Janine med sine tre døtre står bag. Rigtig fin profil, som I skulle tage at følge.

Her kan I blive inspireret af, hvordan Janine og hendes piger har lavet portrætter af genbrugspap. Rigtig god idé, at bruge det man lige har, og hvem har ikke en papkasse stående. Resultaltet er mega flot.

Sådan gør du

Find en stor skål med den omkreds, som du vil have ansigtet skal være. Læg den på pappet og tegn rundt om. Klip cirklen ud. Find andre mindre ting til at tegne efter, der er runde og firkantede eller brug en lineal til at tegne de forskellige geometriske former op med. Du kan også sagtens tegne formerne i frihånd og så klippe dem ud.

Lim delene på pappet.

Portrætter af genbrugspap

Når du har limet alle delene på, og limen er tør, så mal portrættet med akrylmaling. Det ser flot ud, hvis man holder hvert stykke pap i sin egen farve og ikke maler ud over kanten.

Portrætter af genbrugspap

Du kan også vælge at male delene, inden du limer dem på. Tegn pupiller i øjnene eller fregner på næsen. Det er en aktivitet med totalt fri leg og som sætter gang i fantasien. Det kan vi li' :-)

Portrætter af genbrugspap

 

Annonce: