Ide

Ferieæsker

Alle børn elsker ferie, og det er så hyggeligt at kunne mindes ferien med alle de små skatte man har fundet. Ofte ender det bare med at ligge rundt omkring, så hvad er mere oplagt end at lave en ferieæske.

Det skal du bruge

Skotøjsæske eller lignende
Papir eller stof til beklædning
Saks
Lim
Diverse pynt

Annonce: 

  1. Beklæd æsken med stoffet eller papiret, du har udvalgt, lim godt rundt i kanten. Det er rigtig fint at bruge en slags papir eller stof til låget og en anden slags papir eller stof til selve æsken.
  2. Lad æsken tørre.
  3. Pynt nu æsken med det, du har lyst til. Knapper, blomster, klistermærker, glimmer, glansbilleder osv. Det er her, du skal frem med alle dine kreative ideer.

Æsken er nu klar til brug. Fyld den med alle dine ferieminder: sten, skaller, billetter, billeder osv. Så kan du tage dem frem, når ferien er slut. Eller måske tage den med i skole eller børnehave, når I skal fortælle om jeres ferie.

Ligger du ikke inde med en skotøjsæske? Du kan også købe en papkuffert og pynte den fint - så bliver minderne opbevaret rigtig godt. Det er også smart med en kuffert der kan lukkes, så indholdet ikke så nemt falder ud.

Køb to papkufferter til at dekorere her (reklamelink)

papkuffet

 

SE OGSÅ: Sjove lege til den lange bilferie

Idéen her er indsendt af Mette Lykke Rønne.

Hun skriver:

"Herhjemme laver vi hvert år en sommerferiekasse til hver af børnene af gamle skoæsker. Børnene samler minder, dimser, sten, skaller, adgangsbilletter osv i kassen. Så tager vi kassen frem en gang imellem, og snakker om sommerferien. De elsker at pynte kasserne og at gemme og kigge i kassen, når ferien er slut."

Annonce: