Ide

Lav papirmosaik af reklamer

papirmosaik af reklamer
Brug reklamer og andet genbrugspapir til at lave mosaik. Det er så hyggeligt at sidde og nusse med. Og selv helt små børn kan være med.

Det skal du bruge

Reklamer eller papir-emballage (fx fra te)

limstift

Tuscher

Papir

Annonce: 

(Reklame / samarbejde med SPAR)

Det er super sjovt og utrolig afstressende at sidde og bladre reklamer igennem, rive papir i stykker og bygge et sjovt motiv op af det. Og selv helt små børn kan være med - evt. med lidt hjælp fra en voksen. 

Og der skal virkelig ikke mange materialer til. Du kan både bruge reklamer, ugeblade, papir-emballage, og hvad du nu har liggende. Og så skal du ellers bare bruge en tusch, lim og papir.papirmosaik af reklamer

Supermarkedskæden SPAR har udfordret mig til at lave kreative ting ud af genbrug. Og jeg fandt en SPAR-reklame frem og hyggede mig med at lave tre motiver, som måske kan inspirere jer.

Sådan laver du papirmosaik

Tegn dit motiv på et stykke papir.

papirmosaik af reklamer

Bladr igennem reklamen og find en masse farver. Riv papiret i små stykker og sorter i farver alt efter hvilket motiv, du skal lave

papirmosaik af reklamer

Du kan også bruge papir-emballage, fx fra te. Papir-emballage er tit rigtig flot.

Lim stumperne på. Du kan enten smøre limen på papiret og sætte stumpen på eller smøre limen direkte på stumpen. Det er op til dig.

papirmosaik af reklamer

Klip evt. øjne eller andre ekstra dele ud af hvidt papir og tegn pupillen på eller tegn en mund på med tucsh.

Det er så hyggeligt at sidde og nusse med papirmosaik. Og selv helt små børn kan være med. Det er et super godt projekt for finmotorikken. Og det kan blive en rigtig fin gave til mormor eller morfar. I kan jo også lave et portræt af bedsteforældrene til en gave.

Rigtig god fornøjelse.

papirmosaik af reklamer

Annonce: