Ide

Plakat til print

Plakat til print
Print den flotte isplakat af Helena Solskin gratis ud. Så håber vi her på Kreativ med Ungerne sammen med Helena, at I samtidig vil støtte Mødrehjælpens Sommerhjælp til fordel for udsatte børn.

Det skal du bruge

Printer

Printerpapir

Farveblyanter eller tuscher

Annonce: 

Helena med bloggen Helena Solskin (Følg også Helena på Facebook på 'Helenas kreative verden' samt på Instagram @helenasolskin) har lavet denne fine plakat for at gøre opmærksom på Mødrehjælpens Sommerhjælp. Du kan printe plakaten gratis ud og farvelægge den. Her på Kreativ med Ungerne håber vi sammen med Helena, at I vil støtte kampagnen, når I downloader den gratis plakat.

Støt Mødrehjælpens Sommerhjælp

Rigtig mange udsatte børn i Danmark går snart på sommerferie uden det store at se frem til. De børn vil vi gerne give gode sommerminder. Derfor deler Mødrehjælpen sommerhjælp ud.

Mødrehjælpen vil gerne give udsatte børn et afbræk fra hverdagen. En oplevelse med deres familie, så de har et fælles minde og noget at fortælle om til kammeraterne, når de kommer tilbage fra sommerferien.
Vi bakker op om kampagnen her på Kreativ med Ungerne og håber, at I vil SMS'e 'IS' til 1231, når I printer Helenas plakat ud. Så støtter i Mødrehjælpens Sommer hjælp med 50 kr.

sommerhjælp

Download gratis Helenas flotte isplakat til at printe ud og farvelægge her!

#giisenvidere

For at Mødrehjælpen kan give sommerhjælp, er der behov for rigtig mange donationer. Du kan hjæpe med at sprede budskabet ved at lægge et billede af den farvelagte plakat på Instagram med #giisenvidere

PDF icon plakat.pdf

Annonce: