Ide

Kreative idéer til sommerferien, du nemt kan printe

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe
Med en printer kan man lave så mange kreative ting. Sjove vindmøller og pynt til håret. Og min printer kan endda printe fotos ud, så jeg skal endelig i gang med børnenes fotoalbum.

Annonce: 

(Annonce)

Der er fuld gang i min printer for tiden. For der er så mange kreative projekter, man kan lave med en printer. Her får du mine idéer til kreative projekter du kan kaste dig over i sommerferien både med og uden børnene.

1. Vindmøller

Jeg har utrolig stor gavn af min HP printer for tiden. Den kører som smurt, fordi der følger en service med den, der hedder HP+ Smartprint. Og det er rigtig smart. Printeren er klar til at printe, når som helst pga. en særlig cloudforbindelse. Der er aldrig koks med et få den koblet til min telefon eller computer. Med i HP+ har jeg også blæk på abonnement. Det hedder Instant Ink, og når min printer er ved at løbe tør for blæk, bliver der sendt en ny patron til mig. Der følger seks måneders Instant ink med ved køb og oprettelse som HP+ kunde. HP+ virker kun med en HP+ printer. Ikke alle HP printere. 

Der er også et element af bæredygtighed med HP+ Smartprint. Hver gang jeg printer, bliver der plantet ny skov. Og de brugte patroner kan jeg sende tilbage til HP, og så sørger de for, at de bliver genbrugt. Ellers ville jeg ikke ane, hvordan jeg skulle genbruge dem. Alt i alt er jeg super glad for HP+

Læs mere om HP+ Smartprint her

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

Jeg er også blevet rigtig glad for HP Printables. Det er et website fyldt med kreative idéer lige til at printe ud. Og her fandt jeg disse fine vindmøller. 

Der er en udførlig guide til at lave dem på HP Printables. Jeg printede dem ud på karton - både hvidt og farvet.

Print vindmøller ud på HP Printables her

Jeg havde det super sjovt sammen med min søn på 7 år med at lege med dem. Man kan virkelig udforske vinden med dem. Når man løber med dem, drejer de rundt. Og vender man dem rigtig i forhold til vindretningen, kan de snurre rundt helt af sig selv. Der er mange sjove vindeksperimenter i dem for børnene.

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

2. Blomsterkrans

På HP Printables kan du også finde denne blomsterkrans. Den er rigtig nem at lave. Og den bliver da bare super fin. Placér selv blomsterne, som du vil. Båndet kan justeres, så det også passer til et barnehoved.

Print blomsterkrans ud på HP Printables her 

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

3. Print fotos ud til et fotoalbum

Min evige dårlige samvittighed er, at jeg ikke har fået lavet fotobøger til mine børn, der nu er 7 og 10 år. I disse digitale tider, hvor alle fotos er på computer og telefon, har jeg bare ikke fået gjort det. Men nu har jeg fået printet en masse fotos ud på min HP-printer, som sagtens kan printe fotos ud, hvis jeg bare lægger fotopapir i den. Det bliver rigtig fin kvalitet. 

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

Så nu er jeg i gang med fotobøgerne, og jeg tænker, at det bliver et rigtig hyggeligt sommerferieprojekt for mig. Jeg bliver nok ikke helt færdig her i sommerferien. Men nu er jeg i gang, og når jeg hurtigt kan printe et foto ud og lave en side, så er det meget mere overskueligt. I stedet for at skulle til at bestille en masse fotos. Så kan jeg blot printe et enkelt ud. Og med min Instant Ink abonnement, så følger der 300 sider med mit abonnement hver måned. Instant Ink følger automatisk med HP+. Og en side er en side - ligegyldigt om det er et farveprintet foto eller en sort/hvid-side. 

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

Og med HP+ Smartprint kan jeg bare printe uden at have bøvl med forbindelsen eller være bekymret for at løbe tør for blæk. Og så er der oven i købet tænkt bæredygtighed ind i løsningen med returkuverter til blækpatroner, som er inkluderet i HP+. Der bliver samtidig plantet mere ny skov, hver gang jeg printer.

Læs mere om HP+ Smartprint her

kreative idéer til sommerferien du nemt kan printe

 

Annonce: