Ide

Form holdbare figurer af Silly Doh

Form holdbare figurer af Silly Doh
Prøv den farvestrålende modelleringsmasse Silly Doh, som børnene vil elske. De kan nemlig lave deres eget holdbare legetøj, da silikonemassen kan bages og bagefter nærmest er umulig at ødelægge.

Det skal du bruge

(Annonce)

Silly Doh

Papkasse (hvis du vil lave et dukkehus)

Annonce: 

Hvor tit har du ikke oplevet den fine lerfigur eller andet kreativt, som barnet selv har lavet, gå i stykker, fordi den bliver leget med? Det er ærgerligt, når barnet har brugt flere timer på at lave den.

Sådan er det ikke, når man laver legetøj ud af den sjove modelleringsmasse Silly Doh. Her modellerer du en figur, bager den i 10 minutter, og vupti, så har du et stykke legetøj, som kan tabes og rykkes i uden, det går i stykker.

Form holdbare figurer af Silly Doh

Gør kreativiteten spontan

Jeg havde en sjov søndag eftermiddag med mine børn på 4 og 6 år, hvor vi opfandt den lille Silly Doh-figur, der fik navnet Tumle, og begyndte at indrette hans hjem (lavet ud af postæsken som vi fik sendt Silly Doh i) med møbler ud af Silly Doh.

For Silly Doh sætter i den grad fantasien i gang. Det er nemt at arbejde med, og sviner ikke, så længe du arbejder med det på et underlag eller en voksdug. Når du som voksen slipper alle bekymringer om, at det måske grisser, så slapper børnene også mere af, og I kan sammen slippe kreativiteten løs.

Silly Doh behøver ikke at blive opbevaret i en tætsluttet bøtte. Det tørrer slet ikke ud. Hvis du ikke bager børnenes projekter, kan I have dem stående fremme og modellere dem om senere. Så du behøver ikke løbe tør for Silly Doh.

Jeg elsker den slags materialer, som er nemme at gå til. Det skal ikke føles som et kæmpe projekt at komme i gang. Med Silly Doh kan vi nemt en eftermiddag finde vores Silly Doh frem og bygge videre på Tumles hus.

Form holdbare figurer af Silly Doh

Giftfri silikonemasse

Silly Doh er en giftfri silikonemasse, som er helt gennemtestet til børn. Den kommer i mange forskellige farver, og når I sidder og leger med de forskellige farver, er de nemme at adskille, hvis de rører hinanden.

Silly Doh føles meget som modellervoks, når du rører ved det. Når det bliver bagt får det en glat og blød konsistens, lidt som en hoppebold. Det gør, at du kan tabe det og hive i det, uden det går i stykker.

Du kan også tage Silly Doh-figurerne med i bad, og laver du det ud af den udgave, der kan skifte farve, bliver det ekstra sjovt. Lav fine fisk eller måske en havfrue, som kan komme ned i bølgen blå og skifte farve. Det sker nemlig, når figuren bliver over 22.5 grader varm. Du kan også få en version af Silly Doh, som lyser i mørke.

 

Form holdbare figurer af Silly Doh

Køb startpakke

Køber du startpakken fra Silly Doh, får du gode redskaber med til at skære og forme figurerne. Du får forskellige ting, som kan dekoreres og tåle at komme i ovnen, som et armbånd og en bil af silikone. Med startpakken er der til mange timers sjov leg og mange flotte færdige produkter.

Form holdbare figurer af Silly Doh

Da vi lavede tingene til dukkehuset var det skønt at opleve, hvor nemt vi kunne modellere næsten alt. Vi havde også en masse udstikkere fra Silly Doh, som gjorde det let at dekorere huset med flotte blomster.

Børnene og jeg glæder os rigtig meget til at bygge videre på vores lille dukkehus. Han mangler både en seng, et køkken og meget andet. Jeg har altid drømt om at have sådan et projekt kørende med børnene, som vi kan have stående og bygge videre på. Og det er nu muligt med Silly Doh, for det er så nemt og overskueligt lige at tage en klump Silly Doh frem, tænde for ovnen og så bare have en sjov og spontan kreastund.

Form holdbare figurer af Silly Doh

Annonce: