Ide

Årets kreative julekalender

Vi har testet den nye krea-julekalender med 24 poser fuld af kreahygge til december fra Panduro Hobby

Annonce: 

(Sponseret)

Panduro Hobby har i år lavet en kreativ julekalender med juleeventyret om rumvæsnet Loopie. Hver dag er der en pose med kreamaterialer samt en lille bid af eventyret.

Køb julekalenderen lige nu til kun 299 kr. (normalpris 399 kr.) på Pandurohobby.dk samt i alle landets butikker

24 kreaposer + sødt eventyr

Jeg havde den sjoveste lørdag sammen med min datter, Agnes på 4 ½ år, hvor vi åbnede alle poserne fra 1-24. Lidt af en barnedrøm, hva'? At få lov at åbne alle 24 "låger" i julekalenderen. Jeg sagde også til hende, at det var lidt snyd, men det var fordi vi var på arbejde, og hun hjalp mig med at teste denne julekalender.

Jeg læste hele eventyret op, mens vi var kreative. Der er nemlig en lille bid af juleeventyret om rumvæsnet Loopie, der bor på en fjern planet, hvor rumvæsnerne laver de gaver, som nisserne ikke kan nå at lave. Men i år er det magiske juletræ, der er vigtigt for at lave gaverne, forsvundet. Historien bliver derfor om jagten på det forsvundne juletræ.

Historien er virkelig sød, og Agnes grinede mange gange, da jeg læste højt. Der var et bestemt sted, hvor Loopie fortæller, at hans far spiser pandekager med med ketchup og sennep: "Synes du, det lyder mærkeligt? Det gør jeg også! Pandekager smager jo bedst med spegepølse til." Her var Agnes flad af grin.

Udførlige instruktioner og smart æske

Det er selvfølgelig en helt anden oplevelse at lave hele julekalenderen på én gang end en dag af gangen. Men nu har vi altså testet den helt igennem for jer, og vi kan virkelig anbefale den. Hver pose indeholder et lille overskueligt projekt, der tager fra 10 minutter til en halv time at lave.

Instruktionerne er meget udførlige med step-by-step billeder – og det er virkelig godt, når den er lavet til børn. Min datter kunne på den måde forstå, hvordan vi skulle lave figuren. Større børn vil selv kunne følge instruktionerne. Den anbefales til børn fra 5 år.

Det er så smart, at æsken, som julekalenderen er i, nemt kan åbnes op og laves om til et slags lille teater, hvor figurerne kan være i, og børnene kan lege med dem.

Husk at samarbejde, mor!

Agnes skulle have lidt hjælp til nogle af tingene, men jeg var faktisk overrasket over, hvor meget hun selv kunne finde ud af.

Da jeg på et tidspunkt kom til at tage lidt for meget over (jeg blev altså ret grebet af det selv!), brokkede hun sig over, at hun ikke lavede noget. ”Det hedder samarbejde, mor!” udbrød hun pludselig, og jeg kunne ikke lade være med at grine, for jeg har aldrig brugt det ord over for hende. 

Sjov leg med figurerne

Søndag legede hun og lillebror med figurerne, og de har leget med det hver dag siden da.

Agnes har en drøm om, at vi skal opføre historien som en slags teaterstykke for hendes venner, hvor jeg læser historien op, og hun flytter på figurerne. Og det er da helt oplagt. Æsken er nemlig som et slags teater eller lille krybbespil. En sjov og moderne udgave med fjerne planeter og rumvæsner.

Køb julekalenderen lige nu til kun 299 kr. (normalpris 399 kr.) på Pandurohobby.dk samt i alle landets butikker

Panduro støtter SOS Børnebyerne. For hver solgt kalender går der 15 kroner til børnene.

I pose 22 skal I folde et juletræ. Jeg havde selv lidt svært ved det ud fra billederne, men heldigvis har Panduro Hobby lavet en video. Har du købt julekalenderen, så får du måske brug for denne video i pose nr. 22.

Dette er en annonceartikel.

Annonce: