Nyhed

Her kan dit barn komme til krea-workshop i 2024

line hvid - kreativ med ungerne - kreative workshops for børn
Tag dine børn under armen og kom til workshop, hvor vi sætter fantasien fri. Her kan du se hvor og hvornår i landet, du kan komme til en af de sjove Kreativ med Ungerne-workshops.
 
Børn er de bedste opfindere. Og derfor er det vigtigt med vores kreative workshops for børn at give rum til, at selv kan udfolde deres kreativitet. Det gælder ikke om, at de skal kopiere et eller andet, der er voksenskabt. Nogle børn kan have brug for et lille skub. Men når de opdager, at de faktisk selv godt kan vælge farven på en pompon, så ruller den derfra, og de får lavet noget helt uventet. Måske også for dem selv. Og det giver selvtillid og glæde. Vi kender vel alle glæden ved selv at skabe. Den skal børn også have lov til at opleve. Så find en Kreativ med Ungerne-workshop nær dig, og kom og vær med.
 
VIL DU BOOKE EN KREA-WORKSHOP FOR BØRN? Se 2024-kataloget her

LYNGBY (Lyngby Storcenter)
Lørdag den 13. april 2024 kl. 11-15
Lav dit eget mini-akvarium

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Vi laver mini-akvarier ud af gamle syltetøjsglas, for det er så vigtigt, at vi genbruger alt det, vi kan. Det er filosofien bag Kreativ med Ungerne - brug det du alligevel ville smide ud. Der er en masse materialer til workshoppen: karton, bæredygtigt glimmer, Poscatuscher, silkepapir, ispinde, limpistoler og meget andet. Vi har også syltetøjsglas til rådighed, men det vil være dejligt, hvis du selv tager et syltetøjsglas med. Det er ekstra sjovt for børnene at pynte det glas, de selv har været med til at tømme for syltetøj eller rødbeder. Tag akvariet med hjem til pynt på værelset eller giv det til en, du holder af. Workshoppen er gratis. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

ISHØJ (Kulturium / Ishøj Bibliotek)
Lørdag den 27. april 2024 kl. 11-14
Lav dit eget insekthotel

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Kom med når vi tager skoven ind til byen, og børnene kan gå på opdagelse i materialer som kogler, kviste, mos og bark fra skovbunden. Vi skal nemlig lave insekthoteller.Børnene får sin egen kasse til at bygge et insekthotel op i. Der er en kasse per barn. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne viser, hvordan man nemt kan bygge det op, så insekter vil elske at flytte ind. Tag det med hjem og sæt det på altanen eller i haven og følg med i hvilke insekter, der tjekker ind på hotellet. Gratis billetter kan bestilles fra 14. april. Begrænset antal billeter. Du kan bestille billetter her fra den 14. april
Læs mere om workshop her

STEVNS (Store Heddinge Bibliotek)
Lørdag den 27. april 2024 kl. 10-13

Lav en taske af en t-shirt
(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Hvorfor smide gammelt tøj ud, når det kan blive genbrugt? Find din gamle t-shirt frem, og giv den nyt liv. Vi skal nemlig trylle den om til en taske. Vi klipper, binder og pynter tasken med stoftryk og andre ting. Der vil også være genbrugs-t-shirts til fri afbenyttelse til workshoppen. Workshoppen er gratis. Stefan Lægaard fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

HILLERØD (Slotsarkaderne)
Lørdag den 18. maj 2024 kl. 11-14
Lav blomster af papir

Der er blomsterfestival i Slotsarkaderne i Hillerød, og det er vi med til at fejre den 18. maj, når vi skal lave blomster af papir. Tag børnene med og kom og lav flotte blomster. Workshoppen er gratis. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

VIL DU BOOKE EN KREA-WORKSHOP FOR BØRN? Se 2024-kataloget her