Nyhed

Her kan dit barn komme til krea-workshop i 2024

line hvid - kreativ med ungerne - kreative workshops for børn
Tag dine børn under armen og kom til workshop, hvor vi sætter fantasien fri. Her kan du se hvor og hvornår i landet, du kan komme til en af de sjove Kreativ med Ungerne-workshops.
Børn er de bedste opfindere. Og derfor er det vigtigt med vores kreative workshops for børn at give rum til, at selv kan udfolde deres kreativitet. Det gælder ikke om, at de skal kopiere et eller andet, der er voksenskabt. Nogle børn kan have brug for et lille skub. Men når de opdager, at de faktisk selv godt kan vælge farven på en pompon, så ruller den derfra, og de får lavet noget helt uventet. Måske også for dem selv. Og det giver selvtillid og glæde. Vi kender vel alle glæden ved selv at skabe. Den skal børn også have lov til at opleve. Så find en Kreativ med Ungerne-workshop nær dig, og kom og vær med.
 
VIL DU BOOKE EN KREA-WORKSHOP FOR BØRN? Se 2024-kataloget her

 

HERLEV (Herlev Bymidte Center)
Lørdag den 23. marts 2024 kl. 11-14
Lav sjovt påskepynt

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Lav et fint pop-up-kort formet som et påskeæg.Eller tryl æggebakker om til påskeharer. Du kan også klippe en dekorativ påskehare-vimpel. Workshoppen er gratis. Kunstner Maria Permin fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

BRØNDBY (Brøndbyvester Bibliotek)
Lørdag den 23. marts 2024 kl. 10.30-13.30
Lav sjovt påskepynt

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Lav et fint pop-up-kort formet som et påskeæg.Eller tryl æggebakker om til påskeharer. Du kan også klippe en dekorativ påskehare-vimpel. Workshoppen er gratis. Stefan Lægaard fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

HILLERØD (Hillerød Bibliotek)
Mandag den 25. marts 2024 kl. 10-12.30

Lav påskeharens hule
(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Vi skal lave en fin hule dækket af mos til påskeharen, som bor i skoven. Vi laver træer af pinde og filt. Og vi dekorerer små æg, som påskeharen gemmer rundt i skoven. Forårsblomster skal vi også lave af filt og papir. Og selvfølgelig en påskehare og måske andre dyr, som er påskeharens venner. Workshoppen er gratis. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

BIRKERØD (Hovedbiblioteket i Birkerød)
Mandag den 25. marts 2024 kl. 15-18

Sjov med gækkebreve
(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Det er super sjovt at klippe gækkebreve. Papiret foldes, man klipper, og det er helt magisk at folde papiret ud og se, hvilket mønster, man har skabt. Vi klipper i genbrugspapir, vi bruger gækkebrevet til at lave aftryk med, og vi skal også lave gækkebrevet til et ballerinaskørt til en påskehare. Workshoppen er gratis. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

BRØNDBY (Kilden Bibliotek)
Tirsdag den 26. marts 2024 kl. 10.30-13.30
Lav din egen baby-dino

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Kom og lav din egen lille babydino, der lige er udklækket af sit æg. Vi skal arbejde med en sjov ler, der hedder silk clay og forme vores egen lille dino. Ægget pynter vi med silkepapir og lim og laver fint decoupage på det. Workshoppen er gratis. Stefan Lægaard fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

ISHØJ (Kulturium / Ishøj Bibliotek)
Lørdag den 27. april 2024 kl. 11-14
Lav dit eget insekthotel

(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Kom med når vi tager skoven ind til byen, og børnene kan gå på opdagelse i materialer som kogler, kviste, mos og bark fra skovbunden. Vi skal nemlig lave insekthoteller.Børnene får sin egen kasse til at bygge et insekthotel op i. Der er en kasse per barn. Line Hvid fra Kreativ med Ungerne viser, hvordan man nemt kan bygge det op, så insekter vil elske at flytte ind. Tag det med hjem og sæt det på altanen eller i haven og følg med i hvilke insekter, der tjekker ind på hotellet. Gratis billetter kan bestilles fra 14. april.
Læs mere om workshop her

STEVNS (Store Heddinge Bibliotek)
Lørdag den 27. april 2024 kl. 10-13

Lav en taske af en t-shirt
(For børn fra 3-14 år, børn under 7 år skal ledsages af en voksen)
Hvorfor smide gammelt tøj ud, når det kan blive genbrugt? Find din gamle t-shirt frem, og giv den nyt liv. Vi skal nemlig trylle den om til en taske. Vi klipper, binder og pynter tasken med stoftryk og andre ting. Der vil også være genbrugs-t-shirts til fri afbenyttelse til workshoppen. Workshoppen er gratis. Stefan Lægaard fra Kreativ med Ungerne-teamet kommer og holder denne workshop.

VIL DU BOOKE EN KREA-WORKSHOP FOR BØRN? Se 2024-kataloget her