Ide

5 nemme julegaver fra børn

Lav en stor portion trylledej eller dekorér en print-selv-kalender - så har du til gode julegaver til bedsteforældre eller tanter.

Annonce: 

Børn elsker at give gaver, og det er virkelig hyggeligt at sætte sig ned en eftermiddag eller weekend og lave sit eget lille julegaveværksted.

SE OGSÅ: De bedste kreative materialer til børn

Det er en god idé at forberede sig lidt - specielt hvis der skal laves mange julegaver. Men det behøver slet ikke være svært. Vi giver dig her 5 gode idéer til nemme julegaver, du kan lave sammen med børn.

1. En flot pyntet kalender

Pynt en kalender rigtig fint med håndaftryk, glimmerlim eller andet sjovt. Hvis barnet kan lide at tegne, vil mormor sikkert også elske at få en kalender fyldt med tegninger. 

Vi har lavet en kalender til jer, som er klar til at downloade, printe ud og dekorere.

Køb print-selv-kalenderen for 2019 her - kun 19 kr.

2. Lav en portion trylledej

Trylledej er så nemt at arbejde med. Man kan lave alt fra figurer til håndaftryk. Husk, at det skal have op til 4 timer i ovnen alt efter, hvor tykke I laver figurerne. Men ellers er det super nemt at lave dejen og ellers bare forme.

Få opskrift på trylledej her

3. Gaver af hamaperler

Man kan lave meget andet end flade plader ud af hamaperler. Prøv fx. at bygge dem op og lav en blyantsholder eller en æske.

Find masser af idéer til gaver af hamaperler her

4. Gaver af papmaché

Det er sådan et hyggeligt projekt at lave papmaché. Og det er altså ikke så svært. Mange af os kan nok huske det fra vores egen barndom. Man kan lave alt fra luftballoner til sparegrise.

Find idéer til gaver af papmaché her

5. Pynt et syltetøjsglas

Et syltetøjsglas kan blive til den fineste gave - fx et opbevaringsglas eller en lysestage til fyrfadslys.

Se hvordan du laver gaver af syltetøjsglas

SE OGSÅ: Top 10 hobbymaterialer til børn

Annonce: