Ide

Sjove påskedyr

Lav søde påskedyr af æg, øjne, fjer og næb.

Det skal du bruge

Flamingoæg eller vatæg

fjer

rulleøjne

akrylmaling eller Hobbymaling

Kroner

Næb 

Fuglefødder

Hobbylim

Annonce: 

(Annonceartikel i samarbejde med Panduro Hobby)

Der skal ikke så meget til for at få ungerne til at slå sig løs og lave sjove påskefigurer. Læg en masse materialer frem på bordet, og så skal børnene nok lave de sødeste påskefigurer. Vi var en tur i Panduro Hobby, hvor vi fandt smarte næb og fødder, der bare kan stikkes ind i flamingo-æg. Det er en god idé at komme lidt lim på spidsen, inden I stikker den ind i flamingo-ægget. Vi fandt også fine kroner, som kan limes på æggene - det er da lidt sødt med en prinsesse- eller prinse-påskekylling.

SE OGSÅ: Find påskeidéen - du ALDRIG har set før - blandt alle vores PÅSKEIDÉER!

I kan vælge at male æggene, før I pynter dem. I kan også rulle dem i glimmer.

TIP: Når I maler flamingo- eller vatæg er det en god idé at sætte dem på langt træspyd. Så får børnene ikke så meget maling på fingrene.

påskedyr

Vi fandt også fine kits, hvor man får alt det, man skal bruge for at lave fine påskekyllinger, søde påskeharer med glimmer, og så var der også et kit med strikkede påskefigurer, som dog egner sig bedst til større børn. Min tre-årige (snart fire) datter kunne sagtens lave påskekyllingerne, som du ser nedenfor. Hun syntes dog, at den lige skulle have en krone på hovedet - den fulgte ikke med kittet. Men man behøver jo ikke at lave det nøjagtig som på æsken ;-)

påskedyr

Gå til Panduro Hobbys webshop her!

Annonce: