Ide

3 juleidéer til at printe ud

julekrea hp jul
Jeg har gjort det nemt for jer at hygge med julekrea - her får du tre idéer lige til at printe ud og klippeklistre med.

Annonce: 

(Annonce / samarbejde med HP)

Jeg har i samarbejde med HP udviklet tre juleidéer, som gør det rigtig nemt for jer at kreahygge med børnene her i dagene op til jul. 

Jeg brugte min smarte HP+ printer, da jeg skulle udvikle mine juledesigns. Lys, juletræer og nisser er håndmalet med akvarelmaling, og så scannede jeg dem ind på min HP+ printer. Det er helt utroligt så detaljeret den scannede version bliver. Man kan næsten ikke se forskel på min original og kopien, når jeg printer dem ud på min HP+ blækprinter.

julekrea hp jul

Du kan downloade alle tre designs her i dette blogindlæg, og så er der fuld vejledning med. Juletræet fungerer som en fotoramme og er en rigtig fin julegaveidé. Du kan printe et foto ud af barnet, og så lime det ind i ramme, som det er beskrevet. Jeg tænker, at mange bedsteforældre nok ville blive glad for sådan et personligt juletræ i julegave.

julekrea hp jul

Find glimmer, knapper, snor, piberensere, og hvad I ellers har i skuffer og skabe og så pynt de forskellige printede idéer. Det giver barnet mulighed for at sætte et personligt præg på den printede idé. Du finder fuld vejledning med materialeliste til idéerne her nedenfor:

Download og print juletræ ud her

Download og print lys ud her

Download og print julenisse ud her

Læs om mit juleevent med printet julekrea her

PDF icon juletrae.pdfPDF icon julelys.pdfPDF icon julenisse.pdf

Annonce: