Ide

Æggejagt - lige til at printe ud!

æggejagt til at printe ud
Køb en pdf med en rigtig sjov æggejagt og print den ud - så er der en sjov oplevelse for børnene i påsken uden den store forberedelse, en æggejagt ellers kræver.

Det skal du bruge

Annonce

Printer til at printe pdf ud

Skat (fx et chokolade-påskeæg)

Annonce: 

En god æggejagt kræver en del forberedelse. Hvilke opgaver skal børnene løse? Hvor skal æggene gemmes? Hvilken historie skal man fortælle for at få børnene revet med?

Grapevine.dk har den sjoveste æggejagt, hvor det hele er forberedt for dig, og der er en lille times sjov leg klar til dine børn her i en af påskedagene. Du skal blot printe en pdf ud, gemme gåderne, lave en skat (f.eks. et chokoladepåskeæg til hvert af børnene), som også gemmes et sted. Du kan både lave æggejagten udenfor og indenfor.

Køb æggejagten her:

Æggejagten 4-6 år

Æggejagten 7-10 år 

Historien: Hjælp hønemor med at finde de seks æg, som hendes frække kyllinger har gemt for hende. Børnene skal løse opgaver for at få et af hønemors æg (de klippes også ud af den pdf, du har printet ud) hvorpå man får en ledetråd til den næste gådes gemmested. Er dit barn vild med Ramasjangmysteriet og skattejagter, er denne æggejagt lige i øjet.

æggejagt påske

Når børnene har løst alle opgaverne og fundet de seks æg, får de til sidst en ledetråd til hvor skatten (fx chokoladepåskeæg) er gemt. Og børnene vil helt sikkert også føle, at de har fortjent skatten og været dygtige til at hjælpe hønemor. Og der er også et diplom i pdf'en, som du kan printe ud til det antal børn, som er med i æggejagten. Skattejagten fås i to forskellige aldersvarianter, for 4-6 år og 7-10 år.

Æggejagt i mobilen

Grapevine.dk har æggejagter til mange aldersgrupper, og denne version med hønemor findes også i en version fra 5-7 år, der er lidt mere kompliceret. De har også en mobil-æggejagt til omkring 5-7 år. Her kan man være flere hold, der konkurrerer mod hinanden. I løbet af æggejagten ”finder” børnene ni fiktive æg i mobilen, og til sidst er der lagt op til, at man finder et rigtigt påskeæg.

Se alle Grapevine.dk’s æggejagter

æggejagt påske

Annonce: