Ide

Print pynt ud til halloween

HP Halloween, halloween fest, uhyggelig
Gør slikket ekstra uhyggeligt med fine æsker. Eller sæt etiketter på flasker, så det ligner blod. Her er en masse pynt til at gøre din halloween-fest ekstra spooky.

Annonce: 

Annonce / samarbejde med HP

Det er snart halloween, og jeg har gjort det ekstra nemt for jer at pynte op og  gøre lidt ekstra ud af fx slik og drikkevarer med print-selv-pynt. Jeg har lavet det i samarbejde på HP, så I kan få en ekstra sjov halloween-fest.

HP Halloween, halloween fest, uhyggelig

Instant Ink - blæk lige til døren

Tip: Hvis I printer meget i din familie - børnene til skole og kreasjov, og de voksne til arbejde - så vil jeg anbefale HPs smarte service, der hedder Instant Ink. Det er blæk på abonnement. 

Vi har det herhjemme, for vi printer meget. Og det er så rart at vide, at min printer aldrig løber tør for blæk. Når min printer er ved at løbe tør, sender HP blækpatroner min vej. Så betaler man blot et månedligt beløb, og man kan printe op til et vist antal sider. Det betyder ikke noget for prisen, om du printer en hel side med farveblæk eller blot sort/hvid tekst. En side er en side. Det er altså ret smart, og du kan spare en del på blæk med Instant Ink. 

Du får 100 kr. i kredit lige nu, hvis du opretter abonnement på Instant Ink

Tilmeld dig Instant Ink og få 100 kr. i kredit

Slikæsker

Jeg har lavet lidt forskellige varianter af slikæsker til jer. Den ene er flad og den anden skal foldes som en pyramide. Til den flade vil jeg anbefale at bruge limpistol. Ellers skal limen i hvert fald tørre helt, inden i folder den videre. Pyramideæsken skal slet ikke limes.

Print flad, hvid slikæske med vampyr ud her

Print flad , sort slikæske med ordet "bøh" ud her

Print sort pyramideformet æske ud her

Print hvid pyramideformet æske ud her

HP Halloween, halloween fest, uhyggelig

Flaske-etiketter

Fyld rød saft eller sodavand i en stor flaske. Fjern evt. den gamle etikette først. Og lim så en ny printet etikette på, hvor der står “blod”. Så er der lidt til de vampyrudklædte børn.

Print flaske-etiketter ud her

HP Halloween, halloween fest, uhyggelig

Halloween-pynt

Print en masse pynt ud og sæt på sugerør, papkrus og måske på træspyd, hvis du har bagt cupcakes eller andet kage.

Print halloween-pynt ud her

Find en masse andet pynt til halloween-festen på HP Printables

PDF icon slikaeske_4.pdfPDF icon slikaeske_3.pdfPDF icon pynt.pdfPDF icon flaske-etiketter.pdfPDF icon slikaeske_2.pdfPDF icon slikaeske_1.pdf

Annonce: