Ide

Fars Dag-kort til at printe ud

fars dag kort til at printe ud hp printables
Lav et sødt kort på Fars Dag og vis Far, hvor meget han betyder. I HP's online univers Printables ligger der mange flotte kort lige til at printe ud - helt gratis.

Annonce: 

(Annonce)

Det er Fars Dag den 5. juni, og så skal han forkæles med noget, så han mærker, hvor meget han betyder for børnene.

Det er super nemt at lave et rigtig sødt kort til far, hvis du går ind på hjemmesiden "Printables", som HP står bag. Her ligger virkelig mange fine Fars Dag-kort til at printe ud helt gratis. Nogle af kortene er pop-up-kort, som man selv skal samle. Der er gode vejledninger med. Super hyggelig lille aktivitet.

Der ligger også en hel masse andre fede print-selv-ting til hver en årstid og lejlighed.

Se alle Fars Dag-kort til at printe ud på HP Printables

fars dag kort print selv hp printables

Jeg faldt pladask for det her superhelte-kort. Man kan sætte et foto af far på, og det blev altså far Mikkel her, som er blevet superhelt. Jeg har en smart printer, der også kan printe ud på fotopapir, så det var nemt lige at finde et passende foto af far Mikkel og så printe det ud på flot fotopapir. Pop-up-kortet var super nemt at klippe ud og samle efter vejledningen på HP Printables.

fars dag kort til at printe ud hp printables

HP printables har kort, der passer på mange forskellige typer fædre:

fars dag kort til at printe ud hp printables

Så er det bare med at printe ud og hygge med at klippe-klistre.

Jeg er selv ret vild med at printe ting ud og så være kreativ med det. Og jeg løber heldigvis ikke tør for blæk. For med min HP printer følger nemlig blæk på abonnement. Det hedder Instant Ink. Hvis min printer er ved at løbe tør for blæk, så sender den en besked til HP, og der bliver sendt en patron til mig. Super smart.

Læs mere om Instant Ink her 

fars dag kort til at printe ud hp printables

Annonce: