Ide

Piratfødselsdag 2

Shipohøj og en hel flaske rom. Hold børnefødselsdag med pirattema.

Annonce: 

Helene Busk Gyttorp fejrede sin søns 6-års fødselsdag med en super gennemført piratfødselsdag. Klik dig igennem billederne her og få idéer til lege her nedenfor. Pynt op i sort-hvid tema og bag en kage formet som et piratskib. Køb rigeligt med chokolademønter og piratflag kan man heller ikke få nok af, når der skal være piratfødselsdag.

Lege.

Helene skriver: Vi havde lidt forskellige dyster, for at finde frem til hvem den sejeste pirat var:

  • Der var den med skyderen, hvor man skulle skyde "pinde" ned (toiletpapirsruller og køkkenruller som var tapet for oven og malet).
  • Det store stykke pap har vi malet forskellige pirat arme på, og for enden af hver arm sidder en klo (købt i tiger for 20 kr stykket, sat fast med malertape hele vejen rundt og så malet over med sort maling). Ringene er lavet af noget ledning sat sammen med tape. Så gjaldt det om at kaste og ramme så mange som muligt af piraternes klo, med de skud man havde, og så fik man point efter hvilken klo det var man ramte  Både voksne og børn synes det var så sjovt og der var gang i den hele dagen 
  • Vi havde også været ude og finde nogle store guld-klumper (sten i forskellige størrelser som var spraymalet med guld) som man så skulle gætte i hvilken rækkefølge de vejede fra mest til mindst  En pirat skal jo kende værdien af guld  Og da alle 3 konkurrencer var slut, var der 1 sej pirat som vandt en præmie.

Tusind tak for billederne og idéerne, Helene Busk Gyttorp.

Annonce: