Ide

Nissedør - forskellige slags

Sæt en nissedør op, så nissen kan flytte ind. Her viser vi lidt forskellige muligheder.

Annonce: 

Børn er meget fascinerede af mystikken ved nissen. Så hvorfor ikke lade nissen flytte ind ved at sætte en lille nissedør op i en lille krog i huset. Sæt små møbler, træsko og fx. søde mini-redskaber til nissen uden for din nissedør.

Køb nissedør eller lav nissedør selv

Du kan enten købe din nissedør eller selv lave den. I galleriet oven for kan du se forskellige muligheder. Her er der fx lavet en nissedør i perleplader. Man kan også købe søde wallstickers som er en nissedør.

Magisk nissedør

Der er bare noget helt magisk for børn, når de har en nissedør i hjemmet i december. En nissedør gør, at man kan bruge fantasien til at forestille sig, hvad det mon er for en sød nisse, der bor bag den fine nissedør. Og så er der hele hyggen ved at skulle sætte en nissedør op og indrette foran den søde nissedør. Man kan sagtens vente indrette uden for den fine nissedør i løbet af hele december. På den måde kan en nissedør være en aktivitet i hele julemåneden.

Tusind tak for billederne til Camilla Jensen, Christina Nordquist, Daniella Jensen, Diana Jakobsen, Natanja Simony, Susanne Rødtness og Karina Sendzikowski.

Sæt til med alt til nissedør

Køb et smart sæt med alt du skal bruge for at lave den sødeste nissedør (Reklamelink)

nissedør

Annonce: