Ide

Flagermus af kaffefilter

Flagermus af kaffefilter
Prøv et sjovt eksperiment hvor du får tucsh til at flyde sammen med vanddråber. Lav de fine kaffefiltre til flagermusvinger.

Annonce: 

(Annonce / Samarbejde med Creativ Company)

Det er super nemt at lave disse sjove flagermus. Og så er det bare et rigtig sjovt lille eksperiment for børn. Jeg har lavet idéen her i samarbejde med Creativ Company, som har en webshop, der er lidt af et slaraffenland for kreative sjæle.

Alle materialerne (undtagen kaffefilter) til idéen er fra Creativ Company og har du lyst til selv at prøve, så kan du lige nu få 10 % i deres webshop ved at bruge koden “Kreativmedungerne10”.

Det er helt vildt, hvor flotte mønstre man kan skabe ved at dryppe vand ned på et kaffefilter med tusch.

Sådan gør du

1. Klip bund og den ene side af kaffefiltret.

2. Klip buer i siden, så du får formet flagermusens vinger.

3. Fold kaffefiltret ud og klip en trekant op forneden for at forme flagermusens vinger.

4. Mal vingerne med tusch i mange forskellige farver - prøv at bruge en del sort, som jo mest er en flagermusefarve. Det bliver lidt lysere, når du kommer vand på, og jo mere sort, jo mørkere bliver vingerne.

Husk at lægge et eller andet underlag, en avis eller andet, under, inden du drypper med vand.

5. Dryp vand på med en pipette og se, hvordan farverne blander sig ind i hinanden. Det bliver super flot. Lad det tørre.

6. Pynt klemmen med rhinsten og Rulleøjne - jeg har brugt både selvklæbende rhinsten og Rulleøjne. Sæt de tørrede vinger ind i klemmen.

7. Klip ører af karton og sæt også dem på.

Annonce: