Ide

Gurli Gris fødselsdag

Gurli Gris fødselsdag
Her får du en fuldkommen guide med opskrifter og det hele til at holde den sjoveste Gurli Gris fødselsdag.

Annonce: 

Da lille Sigrid i foråret fyldte 3 år, holdt hendes mor, der står bag bloggen "Frøken Fryd", et brag af en Gurli Gris fødselsdag for hende. Og hun har været så sød at dele alle billederne og idéerne med os her på Kreativ med Ungerne.

Det er bare sådan en mega gennemført fødselsdag - helt sikkert meget inspiration at hente til alle jer, der godt kunne tænke jer, der har en lille Gurli Gris fan derhjemme.

Gurli Gris fødselsdag hus mousse

Gurli Gris indbydelser

Skal der være ordentlig Gurli Gris fødselsdag, så skal der også være indbydelser med den nuttede gris på. Se, hvordan Frøken Fryd har lavet indbydelserne her

Gurli Gris fødselsdag indbydelser

Gurli Gris borddækning og pynt

Til en Gurli Gris fødselsdag må pynten også være i orden.

Der kom en fin blå/hvid ternet dug på bordene og midt på bordet lavede Frøken Fryd en mudderpøl af Filt. Et par gamle gummistøvler blev forvandlet til den sødeste blomstervase.

Frøken Fryd lavede små festhatte til alle børnene. Du kan se lige her, hvordan hun har lavet festhattene til Gurli Gris fødselsdag 

Der var små flasker på bordene med kakao, for det skulle også ligne muddervand. Frøken Fryd har også selv lavet papirsugerørene med skyen på. Skyerne er klippet ud i karton og så er der brugt en hulmaskine til at lave et hul til sugerøret. Med små hak med en saks i kanten af hullet, kan sugerøret komme igennem hullet og det bliver samtidig holdt fast. 

Gurli Gris kage

Gurli Gris fødselsdag kage

Skal der være Gurli Gris fødselsdag må der også være en god kage. Noget af det Gurli elsker allermest, er at hoppe i mudderpøle, så der skulle en rigtig mudderkage til. Find Frøken Fryds opskrift lige her.

Gurli Gris grisetryner

Gurli Gris fødselsdag skumfiduser grisetryner

Frøken Fryd lavede de her sjove grisetryner af store skumfiduser til hendes datters gennemførte Gurli Gris fødselsdag.

Mudderpøl på glas til Gurli Gris fødselsdag

Gurli Gris fødselsdag mudderpøl

Frøken Fryd fandt også på at lave chokolademousse, som jo også ligner mudder. Find opskriften på chokolademousse til Gurli Gris fødselsdag her

Gurli Gris banan-cupcakes

Gurli Gris fødselsdag banan-cupcakes

Frøken Fryd havde lavet så mange fine kager til fødselsdagen - også disse banancupcakes med sjove Gurli Gris cupcake toppers. Find opskriften her.

Farvelæg Gurli Gris tegninger

Gurli Gris fødselsdag tegninger

Som en hyggelig aktivitet havde Frøken Fryd printet en masse Gurli Gris tegninger ud, som børnene kunne farvelægge og tage med hjem.

Find tegninger til at printe ud her

Tusind tak til Frøken Fryd for de virkelig gode idéer. Mange af idéerne kan jo overføres direkte til et andet tema, hvis barnet fx er vild med Paw Patrol eller andet godt.

Du finder virkelig mange fine idéer på Frøken Fryds blog - besøg hendes nostalgiske og hyggelige univers her

Gurli Gris fødselsdag

Annonce: