Ide

Fra papkasse til ridderhjelm

ridderhjelm, kreative ideer til børn
Du kan lave en super sej ridderhjelm ud af en gammel papkasse. Jeg har købt en skabelon fra Zygote Brown Design til at lave denne flotte hjelm. Det tager tid, men det er ikke så svært.

Det skal du bruge

Papkassepap

limpistol

Nylonstrømpe

Malertape

Hobbykniv

Skabelon til hjelmen - Her kan du købe skabelonen til hjelmen (koster omkring 50 kr.)


Artiklen indeholder reklamelinks - klik på de røde ord og du bliver ført direkte ind til produkterne, du skal bruge til at lave idéen.

En procentdel af alt det, du køber gennem salgslinks (også andre produkter i webshoppen) går til Kreativ med Ungerne og udvikling af nye kreative idéer til jer - på forhånd tak for din støtte :-) 

Annonce: 

Herhjemme er vi vilde med en tv-serie, der hedder "Mandalorian", som er en del af STAR WARS-universet. Til fastelavn i år vil Agnes gerne være hovedpersonen Mandalorian, som er en dusørjæger, der har hjelm og rustning. 

Hvordan laver man så lige sådan et kostume selv? For herhjemme er fastelavnskostumerne altid hjemmelavede.

Efter lidt søgning på nettet fandt jeg frem til en fin hjelm lavet af pap på hjemmesiden Zygote Brown Design. De har masser af fine skabeloner til alt muligt, man kan lave i pap.

Her kan du købe skabelonen til hjelmen (koster omkring 50 kr.)

ridderhjelm, kreative ideer til børn

Vi har brugt omkring 4 timer på at lave hjelmen, vil jeg tro. Det virker lidt kompliceret til at begynde med. Men det er faktisk ikke så slemt. Og jeg var overrasket til sidst over, hvor godt resultatet blev.

Vi skal have malet hjelmen sølvfarvet med spraymaling. Og vi skal have lavet selve rustningen også.

ridderhjelm, kreative ideer til børn

Albert vil være en anden dusørjæger fra serien, som hedder Boba Fett. Så vi skal nå at have lavet to kostumer inden fastelavn. Jeg skal nok lægge det hele op her på hjemmesiden, når det er færdigt.

Du kan se i videoen her, hvordan man laver hjelmen. Jeg kunne ikke have lavet den uden denne udførlige videoguide. 

ridderhjelm, kreative ideer til børn

fastelavnskostumer mandalorian costume

Annonce: