Ide

Print alt ud til din egen hjemmebio

HP hjemmebio, print ud, popcorn
Hyg jer med at lave hjemmebio hjemme i stuen. Jeg har gjort det nemt for jer og lavet pdf’er med alt, du skal bruge til din helt egen hjemmebio. Du skal blot printe ud, klippeklistre lidt og fylde med slik og popcorn.

Annonce: 

(Annonce)

Find en god film frem og print selv billetter, popcorn-bøtter, slikposer og andet pynt ud. Og så er det bare med at poppe popcorn og fylde slik i poserne. Hjemmebio er en rigtig hyggelig aktivitet for hele familien. Det vil børnene helt sikkert synes er sjovt. Og så er det meget billigere end at gå i biografen.

Jeg har selv designet alle elementerne, og det er i forbindelse med et samarbejde jeg har med HP, hvor jeg laver indhold til deres smarte print-selv-univers Printables. Her finder du en hel masse flotte ting og sjove aktiviteter for børn, du blot kan printe ud.

Find print-selv-hjemmebio på HP Printables

HP hjemmebio, print ud, popcorn

Instant Ink - blæk lige til døren

Tip: Hvis I printer meget i din familie - børnene til skole og kreasjov, og de voksne til arbejde - så vil jeg anbefale HPs smarte sevice, der hedder Instant Ink. Det er blæk på abonnement. 

Vi har det herhjemme, for vi printer meget. Og det er så rart at vide, at min printer aldrig løber tør for blæk. Når min printer er ved at løbe tør, sender HP blækpatroner min vej. Så betaler man blot et månedligt beløb, og man kan printe op til et vist antal sider. Det betyder ikke noget for prisen, om du printer en hel side med farveblæk eller blot sort/hvid tekst. En side er en side. Det er altså ret smart, og du kan spare en del på blæk med Instant Ink. 

Du får 100 kr. i kredit lige nu, hvis du opretter abonnement på Instant Ink

Tilmeld dig Instant Ink og få 100 kr. i kredit

Popcornbøtte

Print alle fire dele af popcorn-bøtten ud. Klip delene ud og lim dem sammen. Fyld til randen med friskpoppede popcorn.

Print popcornbøtte ud her

Pynt

Print fine stickers ud og sæt dem fx på kopper og sugerør. Brug fx de runde stickers på sugerøret og lim to sammen rundt om sugerøret.

Print pynt ud her

HP hjemmebio, print ud, popcorn, drink

Slikposer

Print så mange slikposer ud, som du skal bruge. Klip dem ud, fold dem og lim dem sammen.Fyld dem med jeres yndlingsslik.

Print slikposer ud her

Bio-billetter

Print billetter ud til jeres hjemmebio. Det gør oplevelsen ekstra gennemført og giver følelsen af rigtigt at være i biograf. Vælg en film på dvd, fra nettet eller andet. Skriv filmens navn på billetterne.

Print bio-billetter ud her

HP hjemmebio, print ud, popcorn

Kort til billetter

Print et eller flere kort ud til billetterne. Du kan bruge kortet som en slags invitation til hjemmebio. Skriv hvem der inviteres til hjemmebio i feltet “til”. Skriv også tid og sted på kortet. Sæt billetterne i hakkene i kortet.

Print kort til billetter ud her

HP hjemmebio, print ud, popcorn

Annonce: