Ide

Beady: En helt ny perleoplevelse

beady perler
Det er virkelig inspirerende for børn at lægge perler med Beady. Det er en app fyldt med over 600 flotte motiver med tilhørende perlesæt.

Annonce: 

(Reklame / I samarbejde med Beady)

Herhjemme er børnene vilde med at lægge perler. Og de er blevet endnu mere vilde med det her de sidste par uger, hvor vi har testet et smart sæt fra Beady. Det er ret vildt, hvor meget et produkt kan gøre det sjovere og endnu mere inspirerende at lægge perler. Men sådan er det. Beady er ganske enkelt perle-revolutionerende.

Det, der gør den store forskel, er, at de har udviklet en app med forskellige motiver. Der er over 600 motiver, og 100 af dem er gratis. Det er mega seje motiver, som taler lige ind i børns hjerter. Emojis, pomfritter, robotter, dinoer og nærmest alle dyr, du kan komme i tanker om. 

Køb Beady-sæt her

beady perler

Ballonrød og diamantblå

Det helt smarte er så, at der er et tilhørende sæt med 36 farver, og med det sæt, kan man lægge alle motiverne. Hver farve har et ikon, så der både er ballonrød, hjerterød og ostegul, smørgul og banangul. Det gør det ekstra festligt at perlehygge. For det er ikke mørkeblå og lyseblå - nej, det er blækblå og diamantblå.

Det smarte stopper bestemt ikke her. Nej, nej. Med app’en kan man nemlig lægge de specielt udviklede perleplader direkte på sin smartphone eller tablet. Og så skifter man mellem farverne, og der lyser op, hvor den enkelte farve skal lægges. Der er et skridsikkert lag under pladerne, så de ikke rutsjer rundt. 

Mine egne børn på 6 og 9 år er blevet virkelig hurtige til at lægge perler på den her måde. Og de kan sidde med det helt selv uden voksenhjælp. Det er så nemt for dem at gå til.

Se, hvordan Beady fungerer her i videoen:

beady perler

Plader klikkes sammen

Selve pladerne er små plader, som kan klikkes sammen. Og pindene på pladerne er ikke runde, de er trekantede. Det gør, at perlerne sidder rigtig godt fast og falder ikke lige sådan af. Det er jeg som mor MEGET glad for, for jeg stresser altid over, at pladerne bare ligger rundt omkring, inden jeg får strøget dem. Det kan de sagtens nu, uden jeg skal være bange for, at børnenes værker pludselig er ødelagt.

beady perler slange

Samarbejd om at lægge motiverne

Vi lagde også nogle af de større motiver sammen. For har man app’en på flere devices, kan man faktisk sidde med hvert sit device og lægge hver sin del af motivet. Virkelig smart.

Beady app’en er utrolig indbydende og inspirerende. Mine børn elsker at sidde og bladre i alle motiverne. Og jeg kan godt lide en app, der direkte giver børn lyst til at være kreative. Det viser bare, at skærmen altså godt kan bruges til noget godt engang imellem. 

Jeg synes virkelig, at Beady har udviklet et produkt, der gør hele perleoplevelsen fuldstændig anderledes. Jo, jo, det er Hamaperler, som man kender dem. Men med app’en og farveinddelingerne bliver det bare en helt ny oplevelse. Tak for det :-)

Køb Beady-sæt her

beady perler

Annonce: