Ide

Underholdning til bilferien

underholdning til bilferien - sjove lege man kan lave når man kører bil med børn
Tæl biler, syng sange eller mal i malebøger. Vi har samlet de bedste af brugernes idéer til underholdning på bilferien.

Annonce: 

Vi har spurgt jer brugere efter idéer til underholdning på bilferien, og vi har fået en masse gode idéer ind. Læs listen igennem og bliv inspireret til sjov og leg på den lange biltur. Print den eventuelt ud og tag den med på ferien.

Dina Brandt:

Da jeg var barn sætte min farfar mærker på bilens dæk. Det mærke der var højest oppe, når vi holdte ind på rastepladsen, det skulle vi gøre... F.eks. I for is, H for hoppe i sjippetov og A for at købe et Anders And blad.

Rejsevenlig underholdning

Du kan finde virkelig mange smarte produkter som maleboger, klistermærkebøger, magnetbøger og meget andet hos Ciha.dk

Køb rejsevenlig underholdning hos Ciha.dk her (reklamelink)

 

Mie Hansen: 

Jeg har pakket små ting ind i gaver som fx pixibøger, sjippetov som kan bruges til næste p-plads, figenstænger osv. Bare det det er i gavepapir, bliver de vilde, fordi det er spændende

Pia Hansen:

Vi leger tit 'gæt et dyr' eller 'gæt en kropsdel'. En tænker på et dyr, og de andre stiller spørgsmål, der kan svares ja eller nej på.....har det pels?, har det 4 ben? osv. Kan tilpasses alle aldersgrupper og kræver ingen remedier.

Anniqa Rosendal Haahr:

Sidste sommer kørte vi til Ungarn med drengene på 7&9 år. Første stop: vi satte hver især et klistermærke på hjulkapslen/dækket. Næste stop: den der var tættest på samlingen på bilen, vandt æren og frit valg af is.

Vi havde også hjemmelavet Bingo, krydsord, ordleg hvor det fx kunne være skabsdør, dør-spion, spion-hul osv…

Camilla Jespersgaard Futtrup:

Mine unger elsker, når jeg har tegnet figurer, som de skal samle i LEGO. De er 6 og 8 år

Se hvordan man laver legospil her

Carina Bjerge:

Vi former piberensere og gætter hinandens dyr/figurer. Sætter hår på Barbie. Fortæller videre på hinandens historier. Tegner tegninger til hinanden og gætter, hvad det er. Bygger videre på hinandens tegningner. Sætter klistermærker i bog. Ser Ipad. Hører MGP.

Lone Birgittte Jakobsen:

Vi spiser vores måltider i bilen, så vi kan bruge tiden på det, og så prøver vi at få lidt motion ind i pauserne. 

Annica Schmøkel:

Vi leger gerne "nævn" eks nævn 20 frugter, nævn 10 byer der starter med s. Min søn er vild med det. Min datter på 5 er også med. Det er så bare ting hun kan. Nævn 5 dyr eks

Annika Stokholm Hansen:

Vi har nogle gange leget: " hvem ser først en flagstang, et rødt hus, en hund mm". Det er totalt tidsfordriv, men sjovt når der kæmpes

Amalie Guldager Madsen:

Da jeg var en lille pige legede min bror og jeg "lastbil legen", hvor man talte modkørende biler. Vi skiftedes til at tælle 5 modkørende og for hver lastbil, der var inden for de 5 modkørende, fik man et point.

Tine Povlsen Voigt:

Kaleidioskoper har jeg købt til mine unger på 5 og 7. Husker selv at jeg kunne bruge lang tid med at sidde og kigge igenne sådan et.

Annett Melgaard Jensen:

Lydbøger. Vi hører dem i hele bilen, men høretelefoner kan også bruges. Det gode er at de også kan bruges til børn med køresyge. Sidste gang hørte vi Villads fra Valby og der var helt ro i 1,5 time.

Rikke Christiansen:

Små spil de kan sidde med i hånden. Fx små labyrinter, hvor de skal trille kuglen igennem.

 

Foto af Wendy Berry

Annonce: