Ide

Rejse-tegnesæt

rejsetegnesæt af DVD-cover
Lav et DVD cover om til det fineste tegnesæt til rejsen.

Det skal du bruge

Gammel DVD-cover - gerne den slags, hvor der har siddet et hæfte i den ene side, da den så har indbyggede klemmer, hvor papiret kan sidde.

Hobbykniv/saks

Mønstret papir eller stof

Dobbeltklæbende tape

Tuscher, der passer i størrelsen til DVD-coveret - Køb kvalitetstuscher der holder godt her (reklamelink)

Hvidt tegnepapir

(Artiklen indeholder affiliate links, hvor en del af salget går til Kreativ med Ungerne)

 

Annonce: 

En flyvetur eller biltur uden underholdning, kan være lang. Og måske skal der lidt fornyelse til tegnegrejet for at gøre det ekstra interessant. 

Denne her løsning, som vi har fundet på Louise Hybschmanns instagramprofil @louise878 er bare SÅ smart. Tusind tak til Louise, fordi hun har givet os lov til at vise idéen her på Kreativmedungerne.dk.

SE OGSÅ: Lav et spil af lego-klodser til rejsen

Hun har taget indmaden ud, der hvor dvd'en sad med kniv/saks, sat et stykke pap i og beklædt det med papir og stof, som er sat fast på bagsiden med dobbeltklæbene tape.

Sæt flot papir ind, bag plastikken på coveret på forsiden og bagsiden. Mål papiret af, så det passer i størrelsen. Vælg eventuelt et motiv med noget, dit barn er vild med eller sæt måske et billede af barnet selv på forsiden.

Klip det hvide tegnpapir til, så det passer i størrelsen med DVD-coveret.

Køb nye tuscher, der passer i størrelsen til DVD-coveret eller brug gamle, som passer. Køb kvalitetstuscher der holder godt her (reklamelink)

Nu har du den fineste overraskelse til dit barn til ferien. Så er der styr på tegnegrejet om rejsen går i sommerhus eller sydpå.

SE OGSÅ: Få den uundværlige liste over aktiviteter til den lange biltur

 

 

 

Annonce: